Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 12 » Феноменальний фініш «Олександрії»
08:57
Феноменальний фініш «Олександрії»

  Здобуто надзвичайно важливі три очка в останньому 18-му турі  ЛІГА-ПАРІ- МАТЧ,  можна перевести дух, зібратися з думками, щоб висловити щирі слова вдячності ФК «Олександрія», що протягом літа-зими 2016 року, що добігає до свого завершення, порадував щирих прихильників  олександрійського футболу  своєю яскравою, динамічною, інтригуючою,  цілеспрямованою, характерною та вольовою грою на перемогу.   

Феномен «Олександрії» в тому, що "трикутник": президент- тренери-гравці є нерозривними частинами, що міцно тримаються один одного у досягненні задуманого – постійно рухатися вперед, не зупиняючись на досягнутому. Ну, хто б міг сказати ще рік тому, що «Олександрія» буде серед чільної  четвірки лідерів чемпіонату, що вона спробує свої сили і на європейській футбольній  арені.

 Матч  «Олександрія» - «Чорноморець» прикував до екранів телевізорів мільйони глядачів. Олександрійський «лестер» зумів довести, що сьогодні він виграв заслужено, бо бажання перемогти було більше, ніж у суперника.  І перший гол Микицея на 17-й хв.,свідчення того. Першим був на добиванні, коли після флангового проходу Чеботаєва, який віддав пас на Шендріка, а той на автора голу. Гості не забарилися з відповіддю. Тільки вийшов на поле Ковалець, як за 5 хв. – на 22-й хв. він переграв Новака, після двох ударів з близької відстані зумів зрівняти рахунок -1:1.

У другому таймі «Олександрія» зібралася духом, силами, і  за рахунок вольових  якостей змогла дотиснути одеситів, відібравши в них очко за яким вони приїхали до Олександрії.  На 78-й хв. супер-гол зі стандартного забив Грицук. Його потужний удар з гострого кута в нижній правий кут воріт Боровика вдався на славу – м’яч влетів у ворота «Чорноморця». Красень – гол! Гадаю, що повинен стати кращим голом грудня.

Гра була важкою, бойовою, жорсткою, безкомпромісною; багато було силової грубої боротьби - на грані постійного фолу. Як наслідок:  15 попереджень ( 8 – господарі (Микицей,22, Чеботаєв,40, Козак,65, Шендрік, 67, Леонов, 69, Пономар, 83, Гітченко, 85, Новак, 90+2;  7- гості: Філімонов,16, Андрієвський, 32, Хочолава, 40, Ковалець, 56, Боровик, 75,  Калітвінцев,78, Мартиненко, 90+3) та 2 червоні картки: Гітченко - за 2 попередження (90 хв.) та Данченко  - пряма червона за грубість до судді ( 90+3).

На прес-конференції О.Бабич, старший тренер «Чорноморця», подякував своїм гравцям за мужність і  стійкість, за самовіддачу. А також  висловив свій негатив на адресу головного судді Вакса, яки на його думку «був помічником» у кавичках.  «Через таких  суддів у нас немає футболу». Він не боїться, що його можуть оштрафувати, але він чекає, що керівництво клубу  так це не залишить…

В.Шаран відзначив, що перемога далася нелегко, бо і поле важке, і суперник приїхав боротися за очки.  Тому, гравці грали просто. За рахунок характеру, максимальної самовіддачі та бажання порадувати вболівальників і здобули важливу перемогу. У планах команди в міжсезонні: відпустка, перший збір в Туреччині з 15- го січня, далі 3-4 дня другий збір в Олександрії і  наступний третій знову проведуть за кордоном. Настрій  гарний, президент подякував за перемогу, побажав гарної відпустки.

- Коли в клубі є  повне розуміння  між тренерами, футболістами і президентом, тоді все виходить. Так, були  кілька провальних поєдинків, але в цілому  домоглися наміченого. У цьому велика заслуга С.А.Кузьменка – нашого президента, який  знає, що потрібно гравцям, який турбується по них, який вірить у команду, яка приносить задоволення її вболівальникам, - підкреслив  В.Шаран.

І.Мельник              

     

Просмотров: 1110 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]