Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
13:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 13 » «Дружба» визначила переможців
16:16
«Дружба» визначила переможців

 11 листопада в ЗОШ №2 ім. М.Горького, де віднедавна діє шаховий клуб «Біла тура», відбулося нагородження переможців шахового турніру  «Дружба - 2016» серед ветеранів та молоді.  Протягом місяця  від найменшого учасника турніру  від 5 років і до 80  змагалися шахісти  за головний приз – Кубок «Дружба-2016» та за право бути переможцем  в трьох групах.

 Керівник «Білої тури» Г.В.Івасенко підводячи підсумки змагань, наголосив:

- Місяць юні шахісти нашого клубу змагалися у шаховому турнірі «Дружба-2016» серед ветеранів та молоді. Досвід і молодість – це той  початковий сплав інтелекту, що додасть юному поколінню шахістів зацікавленість та  хороший урок.  Нам приємно відмітити, що  сьогоднішні наші мови набагато кращі, ніж до цього часу. Ми маємо світлу і велику аудиторію, в якій тепло і затишно, яку нам передали в користування міська рада. Ми вдячні депутату міської ради  VIII скликання, нашому постійному  меценату Володимиру Васильовичу Дожджанику, який  всьоме фінансово допомагає проводити змагання з шахів та шашок. Скажу, що у турнірі прийняло участь  43  юних учасників ( до речі, гурток розрахований на 25 осіб).  Це прекрасно, що з кожним роком все більше  батьки долучають дітей до грив шахи.  Серед переможців, які боролися за Кубок в трьох групах визначилися переможці. У групі  «С» 1 місце завоювала Оля Огульчинська,  2- за  Кирилом Косяком , 3- за  Іллею Жиром, який виконав норматив 1 дорослого розряду. У «В»  рівних не було  Данилу Якименку,  друге  місце сталося Родіону Семенькову, третє – у   Станіслава Бойко. У групі  «А», в яку входили ветерани та дорослі, Кубок «Дружба-2016», «золота» медаль та Диплом  1 ступеня дістався  ветерану шахової гри Олександру Ручці, друге місце за Захарієм Пазиничем,  «бронзу» виграв  Володимир Щеглюк.

Вручаючи нагороди спонсор турніру  В.Дожджаник в свою чергу підкреслив:

- Мені імпонує, що кожного разу  на турнірах все більше з`являється юних любителів гри в шахи. Подібні турніри – це крок вперед, це досвід, знання  і  розвиток інтелекту кожного малюка, який  віддає перевагу не комп`ютерам, а розумовій грі. Я завжди буду стимулювати гру в шахи. Нехай  все більше дітей долучаються до цієї гри. Радий бачити батьків, які сьогодні прийшли, щоб привітати своїх діток з першими успіхами. Двічі на рік: весна-осінь ми проводимо  міжрегіональні турніри, в яких приймають участь шахісти та любителі шашок з Кропивницького, Знам`янки, Долинської, Кременчука, Світловодська, Олександрівки…. Чекаємо, що на них будуть представлені і всі гуртківці «Білої тури».  Розвивайте, популяризуйте, вдосконалюйтесь, перемагайте, бо – це гра високого інтелекту та тонкого мислення, що розвиває талант, а ми  будемо вам надавати  підтримку. 

ФОТОРЯД

О.Оскар

Просмотров: 962 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]