Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 25 » Дружба через спорт
10:23
Дружба через спорт

Вже стало традиційними волейбольні змагання, що проходять під егідою групи компаній ТОВ «УкрАгроКом». І цього  разу  директор елеватора Олександр Йонік  ( с.Березівка) – безмінний  капітан волейбольної команди елеватору, зібрав біля  КСК «Ніка» на волейбольній площадці, що була облаштована за кілька днів команди волейболістів з м. Знам`янки, с.Диківка, Олександрівки ( Олександрійський район) та елеватора.  

- Товариські змагання з волейболу були приурочені до 25-ї річниці незалежності України. Такі змагання є частиною повсякденного життя нашої компанії, що сповідує не лише успішну працю, а й здоровий спосіб життя. Такі  змагання додають наснаги, більше здружують колективи, заряджають на нові звершення. Сьогодні товариська зустріч не передбачала  вручення нагород. Сьогодні переможцями були всі, бо переможцем стала дружба і захопленість волейболом.  Подібні змагання, коли до нас приїжджають спортсмени з сусідніх районів області, доводять просту істину: спорт – це мир, дружба і  хороший настрій. А стосовно волейбольного майданчика, то через деякий час тут будуть і лавки, і сітка навколо майданчика, і штучне  поле, щоб весняно-літні змагання відбувалися на свіжому повітрі, щоб більше молоді долучалося до  спорту, до волейболу,  - відмітив організатор змагань Олександр Йонік.

 Учасники змагань, гості з сусіднього  міста та району, відзначили щиру  гостинність господарів,  невимушену атмосферу дружби і поваги до гостей, та  запевнили, що віднині вони будуть постійними  учасниками подібних змагань,  що буде проводити «УкрАгроКом».  У свою чергу вони запросили на кінець вересня до Знам`янки, на день міста волейбольні команди Олександрійщини.     

І.Мельник  

Просмотров: 1033 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]