Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 7 » Достойний програш, коли горді за "Олександрію"
12:03
Достойний програш, коли горді за "Олександрію"

 Матч «Олександрія» - «Шахтар» - це  принципові останнім  часом баталії між цими командами. З кожним разом наша команда демонструє  гранду сучасного українського  футболу неабиякий супротив, амбіційність, волю та стійкість характеру. Не всі команди можуть сьогодні похвалитися цими якостями.

Гра розпочалася з пресингу олександрійців,  але з кожною хвилиною  гості  набирали форму і  таки зуміли переламати натиск олександрійців, бо вже на 12-й хв. гостра атака завершилася взяттям воріт Леванідова,  коли  з флангу атакував Феррейра, який  міг  сам пробивати, але він пропускає на  набігаючого , якому залишалося лише влучно  пробити – 0:1.  На 33-й хв. «Олександрія» відповіла гольовою контратакою. Пономар пробивав  - Срна  ліг під м’яч, при цьому зігравши рукою, відбив м`яч з пустих воріт, а Яремчук вже пробив мимо цілі.  Суддя Вакс  не «побачив» гру рукою… Не встигли наші гравці організувати бодай ще кілька атак, як  вже  Феррейра збільшує рахунок до 0:2 на користь «Шахтаря». Бернард пропустив м’яч на автора голу.

 Що ще запам`яталося? Два попередження для наших гравців. Знав Вакс кого «призупинити».

Другий тайм – це зовсім інша гра. Це 45 хвилин олександрійців, які вже на 46-й хв. скорочують рахунок у матчі. Швидкий Яремчук перехопив м’яч у Срни і П’ятому нічого не залишалося  як виймати м’яч з сітки своїх воріт. Цей гол надихнув олександрійців  на штурм воріт гірників. Притиснені  гості  нічого гострого не показали до завершення матчу. А господарі  господарювали біля воріт гірників. Стандарти – штрафні – усі навішувалися або пробивалася в напрямку  воріт П’ятова.  На вістрі  атак капітан, диспетчер  команди, холоднокровний  Запорожан, активно діють попереду Пономар, Грицук, Чорній, Цуріков. Реальний момент зіграти внічию було втрачено  за кілька хвилин до завершення  поєдинку, коли  після удару Чорнія  зі стандартного  положення кіперу гірників таки вдалося врятувати свої ворота  від поразки.

Прес-конференція

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека досить високо оцінив гру нашої команди, наголосивши, що «Олександрія» амбіційна команда, якій найбільше вдаються домашні  матчі.

- «Олександрія» в попередніх 6- ти турах не зазнала поразок. Тому нам завжди важко грати проти таких команд. І вони першими почали пресенгувати нас.  Для мене це добре, бо тоді з`являються вільні зони, ніж коли гравці йдуть в глуху оборону, яку важко пробити.  Згодом ми почали грати на результат. Другий тайм був зовсім іншим. Господарі перебудували свою гру. Швидкий гол додав їм сили і наснаги.  Наші гравці «підсіли» чим скористався суперник. І все ж результат гри за нами. Мені сподобалася  атмосфера на стадіоні, коли заповненні трибуни глядачами, які палко підтримують гравців на полі.  Такі поля додають настрою, - відмітив П.Фонсека.

В.Шаран, не дивлячись на поразку, перебував у гарному настрої:

-  Важкий матч. Перший тайм  мої хлопці повністю провалили, не дотримувалися моїх установок щодо протистояння «Шахтарю», що і привело до двох пропущених м’ячів у першому таймі. Другий тайм  був за нами. Швидкий  гол Яремчука дав надію на бажаний результат. Це була інша команда. Було багато боротьби – ми билися до кінця матчу. Другий тайм можна занести в актив. Ми грали для вболівальників, проявили характер, що котре засвідчує, що ми знаходимося на своєму місці.      

Після  14- го туру  ми залишаємося на 5-й сходинці турнірної таблиці, поступившись однією сходинкою "Олімпіку", який зумів здолати "Зірку" в  Кропивницькому  - 2:1. "Чорноморець" зігравши по нулях з "Зорею" - відстає від нас на 2 очка, і замикає першу чільну шістку команд лідерів чемпіонату ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. У наступному турі, що відбудеться 19 листопада, "Олександрія" буде зустрічатися  в Запоріжжі  з луганською  "Зорею".  Це буде принциповий матч, який дасть відповідь на  ключове питання: закріплення нашої команди в шістці лідерів.

ФОТОРЯД

І.Мельник     

Просмотров: 1398 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]