Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 4 » Доробок аграріїв -два очка з шести можливих
09:52
Доробок аграріїв -два очка з шести можливих

 Безперечно, що останні два тури слід записати  в пасив команді «УкрАгроКом», бо

здобути  2 очка у матчах з аутсайдерами чемпіонату – це замало для забезпечення місця в верхній частині турнірної таблиці.

Напередодні підопічні Юрія Гури не змогли здолати в Києві місцеве «Динамо-2», як результат – бойова нічия - 1:1. Київ можна зрозуміти – виїзд, інше поле, аудиторія…  

Чекали, що 3 травня аграрії зможуть реабілітувати себе сповна у матчі  ще з одним невдахою чемпіонату – краматорським «Авангардом».

03.05.14, 17.00, КСК «Ніка»,  250 глядачів, + 20С, оцінка поля 4, "УкрАгроКом"- "Авангард"- 0:0.

 "УкрАгроКом": Науменко, Ломко, Койдан (Батраченко, 60), Лозовий (Соломка, 81), Радевіч, Скарлош (Колесник, 78), Даньків, Мамонов, Пономар, Шестаков (Боровський, 46).

"Авангард": Пуговкін, Ковальов, Довбиш, Войтенко (Швець, 67), Ямполь, Швидкий, Кравченко, Маленко (Козаченко, 55; Євланов, 85)), Тищенко (Резніков, 46), Покотилюк, Бринько.

Попередження: Пономар, 24; Науменко, 86 - Козаченко, 80; Швидкий, 90+4.

І перші хвилини поєдинку були обнадійливими – вселяли віру у реалізацію  гольових моментів. Один з таких  трапився вже на 2-й хвилині, коли Шестаков з правого  флангу  гостро навішує на штрафну гостей. Першим  відгукнувся на м’яч Койдан, котрий на другому поверсі пробивав головою.  М`яч пролетів дещо вище воріт.

До 15 хв. більше на полі господарювали аграрії, щось комбінували, вигадували, будували свої атаки, але реалізувати їх – перетворити в результат не виходило.  З часом гості змогли підлаштувати свої ряди гравців не тільки на  ліквідацію  атак украгрокомівців, але й  самі  мали нагоду відкрити рахунок у матчі.  Вже десь за поливну гри першого тайму помітними стала  позиційність гри обох команд.  Можливо, спека  зупинила  швидкість, динамічність гри.

 Ще кілька разів небезпечно  атакував Скарлош,  у Пономаря  - нічого не виходило на передній лінії атаки. Надумане попередження останньому  вже на 24-й хв. – збавило темп гри бомбардира команди. Шестаков – збавив оберти. Склалося враження, що в нього не все в порядку  з ногою.

Добре глядачі перехвилювались, коли Науменко  почав «гратися « з м`ячем на лінії штрафної- ще мить і він отримав на горіхи…

Перший тайм добіг свого кінця  з нулями на табло.  Глядачі, перемовляючись  у перерві,  виказували  оптимістичні думки: «у другому таймі наші неодмінно зіграють на бажаний результат», «слід трішечки прибавити в швидкості , і все буде гаразд»,  «щоб мати успіх – треба  моделювати, імпровізувати..» - це вже думка тренера з великим досвідом…

І вже на 47-й хв. суперник  в особі Бринька міг відзначитися.  Відповідь  аграріїв була потужною і дуже небезпечною.  Боровський, який вийшов замість Шестакова в другій половині грі, вже на 54-й хв. міг  забити гол, атакувавши правим флангом, гарматним пострілом пробив , та хрестовина  врятувала суперника від вірного голу.  Послідуючі заміни на підсилення атакуючих дій з боку обох сторін не внесли  відповідного бажаного очікування тренерів на перемогу своїх підопічних.    У гостей міг реально забити гол Козаченко, коли помилився ( вдруге) на виході Науменко – вийшовши на пусті ворота – почав щось мудрувати,  втративши  реальну нагоду відвезти в Краматорськ  три очка.  У гостей  відзначався  наполегливістю, старанням  у створенні гольових ситуацій Ямполь (висував себе кандидатом  до «Олександрії», - авт.) .

Далі по черзі на поле вийшли Батраченко, Соломка, Є.Колесник (свого часу захищав кольори «Олександрії», - авт.).  Була відчутна  напруга. Дещо виросли швидкості, але голу не відбулося. Не той день, не та команда була з іншого боку.   Нульова нічия.

Переглянув матч і Юрій Коваль. У якого був вихідний день.  

Колишній футболіст, палкий прихильник олександрійського футболу В.Смілик  по завершенні матчу вірно відмітив: « Найважче здобувати очки у поєдинках з аутсайдерами. Зовсім інша налаштованість, а виходить, що недооцінка завжди  і приносить такі результати.  Нічого страшного не відбулося. Головне в наступному матчі  виграти, щоб відчути впевненість. Приходьте  на трибуни, вболівайте. Приємно, що сьогодні почув підтримку фанів аграріїв. Чемні віршовані рядки».    

Прес-конференція                          

Яків Кріпак, головний  тренер «Авангарду»( у свій час захищав честь "Поліграфтехніки", - авт.) :

- Ми приїхали до Олександрії  за перемогою. Турнірне становище того вимагає - далі відступати нікуди.  Могли і виграти. Я в роздягальні  сказав Козаченку, що так грати не можна. Почав щось мудрувати, пробий в пусті ворота, а він розвернувся і спиною  до воріт думав забити гол.  Напевно, такий рівень гравця. Крім того, на команду дуже давить психологічний прес сьогоднішніх подій в країні та Краматорську. Звісно, що не всі  можуть його перебороти. Добре, що не  програли. Треба відходити від цього, і це вже я побачив. Втрата капітана команди В.Візавера зіграла також свою «роль».

Юрій Гура, головний тренер ПФК «УкрАгроКом»:

- Незадоволений, а ні грою, а ні результатом. Останні два тури з аутсайдерами мали за мету здобути максимальні очки. З такими командами треба грати. Головна причина, що так погано зіграли: не змогли тримати м`яч, після першого та другого пасу втрачали його. «Авангард»  добре «закрився». Проблема з Шестаковим. Який травмувався, але думав, що дограє. Практично перший тайм команда грала в 10-х. Самі створюємо собі проблеми. Керівництво клубу ставить завдання. Починаємо їх втілювати в життя, а тут – на рівному  місці  спотикаємось. Легко, звісно, ніколи не буває. Слава богу, що не програли. Це життя. Краще сьогодні зробити один крок назад, щоб завтра – два вперед. Футболісти повинні самі вже мислити, як зіграти, щоб був результат.  Будемо працювати над психологією, фізикою, хоч режим тренувань постійний – без змін. Спека зупинила в якійсь мірі, але і я в свій час грав ще за більшої температури, і бігли, була швидкість. Є над чим працювати. Попереду «Титан». Ми вже готуємо листа до ПФЛ. Можливо треба зіграти на нейтральному полі – Нова Каховка.  Як грати без  національного прапора?

Краще мало, ніж нічого. З малого починається велике. Вперед аграрії до нових перемог!

Іван Мельник                     

Просмотров: 510 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]