Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
10:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 1 » Допомога військовослужбовцям
22:39
Допомога військовослужбовцям

"Союз солдатських матерів  та дружин військовослужбовців" спільно з волонтерською групою «Допомога армії» 1-го серпня  провели на центральній площі міста акцію по збору коштів на придбання засобів особистої гігієни для військовослужбовців з зони АТО. Рівно о 17.00 на імпровізовану сцену під музику один за одним виходили два танцювальні колективи «Інтрига» та  «Вікторія» ( смт Користівка).  Один із організаторів заходу  О.Маковецький наголосив, що їх волонтерська група «Допомога армії» розпочала свою діяльність з березня минулого року. Сьогоднішня ж акція, це зафільмувати, сфотографувати імпровізований концерт та відправити військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО, нашим землякам.

С.Пальчук, представник громадської організації  «Союз солдатських матерів та дружин військовослужбовців»,  відмітила, що сьогодні  тут присутні дружини, матері, сестри та рідні тих, хто захищає наші рубежі на сході України.

 І нехай було зібрано не так багато коштів, а можна сказати, що мало, головне, що дітки показали свій талант, своє прагнення допомогти нашій армії, показали своє не байдуже ставлення до сьогодення.та ще раз привернули увагу, що треба сьогодні нашим воїнам в першу чергу.  

І.Мельник    

Просмотров: 1089 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]