Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
09:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 17 » Для покращення навчально-виховного процесу
18:03
Для покращення навчально-виховного процесу

Олександрійщина та місто  - учні сільських та міських шкіл напередодні Дня Святого Миколая та новорічних свят отримали гарні подарунки – модульні класи (комп’ютери, функціональні мультимедійні дошки, меблі, спортивний інвентар… ), що стануть  ще одним кроком в отриманні більш якісних знань, що вимагає суспільство.

Усього на ці цілі за сприяння народного депутата від нашого округу А.І.Кузьменка було виділено 5 млн. грн. (Олександрійський, Петрівський, Устиинівський, Долинський райони та м.Олександрія), що пропорційно були розділені.

  Олександрійський район отримав сучасного обладнання на суму 1 млн. грн. (800 тис. за сприяння депутата та 200 тис. грн. - участь у співфінансуванні РДА, – авт.). Олександрійські міські школи отримали модульні класи з сучасним комп’ютерним обладнанням на суму 2,4 млн. грн. На врученні були присутні голова РДА Б.Куруп, заступник голова КОДА А.О.Коломійцев.

Вручаючи 16 грудня сертифікати керівникам шкіл народний депутат А.І.Кузьменко, наголосив:

 -Мені дуже приємно вручати подарунки, що повинні підвищити рівень знань сільських школярів так учнів міста. Це дуже добре, коли держава піклується про своє завтра. У нас в районі  активно діє співпраця: влада – беснес – громада, що є запорукою стабільного  покращення умов набуття освіти.  Нехай ці комп’ютери будуть добрими  порадниками,  допомагатимуть учням здобувати нові знання. У мене прохання до керівників шкіл, щоб вони не пилилися, щоб вони повсякденно слугували дітям.

ФОТОРЯД

(Фото  "Моя Александрия")

 

І.Мельник

Просмотров: 915 | Добавил: wernega | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]