Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
22:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 16 » Дитячі помилки
21:47
Дитячі помилки
Виїзний  матч проти чернівецької «Буковини» підопічні Ю.Гури зіграли гірше своїх можливостей. Допустивши дитячу помилку на 10-й хв., коли незрозуміло кому, напевне Любчаку, віддавав пас Батраченко. Палагнюк тільки цього і чекав. Обіграв на своєму шляху двох захисників і пробив результативно - 1:0 , і господарі попереду. Другий гол у наші ворота на  45-й  хв. майже стовідсотково був схожий на перший. Тільки вже в ролі «головного героя епопеї» став  уже  Любчак, коли відпасував шкіряного  в напрямку своїх воріт, знову на  гольовому місці з`явився  Палагнюк, який вийшов один на один з нашим голкіпером – удар низом, у лівий кут, і рахунок 2:0 на користь «Буковини». Дубль Палагнюка. Нагадаємо читачам, що в четвертому турі, 2-го серпня, команди в Олександрії розійшлися по нулях.   

У другому таймі украгрокомівці нічого не змогли вдіяти, щоб вирівняти гру – добитися бажаного для себе результату. Практично, жодного небезпечного моменту не було створено біля воріт господарів поля.

Місце залишилось непохитним. Але попереду дуже складний  матч  вдома проти  чернігівської «Десни», яка у першому колі, у 5-му турі, 11 серпня, перемогла «УкрАгроКом»  з рахунком 3:0.   

Чи вдасться взяти реванш за поразку в першому колі? Про це ми дізнаємося після фінального свистка 23 листопада. Якщо переможуть господарі, з огляду на турнірну  таблицю, вони посядуть достойне для  себе місце дебютанта Першої ліги – 9-е місце. Завдання, яке ставив Ю.Гура перед гравцями та обіцяв президенту клубу А.Кузьменку  - буде виконано…  Теоретично – при найкращому розкладі: якщо «Зірка» І «Титан» - в останніх турах програють, то можна зайняти і 7- му сходинку в Чемпіонаті Першої ліги.  Але для цього головне  треба переграти «Десну»…

Тому прийдіть 23-го листопада, на 14. 00 на КСК «Ніка», щоб підтримати своїх!

Власкор. 

Просмотров: 482 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]