Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
15:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 19 » Діана буде народжувати. Перемога добра над злом
19:59
Діана буде народжувати. Перемога добра над злом

Ця історія бере свій початок ще з вересня місяця, коли в Пантаївській школі-інтернат для дітей сиріт було звільнено з займаних посад директора та завуча цього закладу. Позбулася свого крісла Т.Сорокун, яка  прогледіла момент, коли неповнолітня Діана  завагітніла...  І  це не новина для цієї школи і її подібних... Таких прикладів безліч. Просто їх замовчують... Та завдяки небайдужим журналістам, які підняли цей випадок на рівень країни, у нас на одного новонародженого збільшиться населення країни. А скільки їх таких неповнолітніх  позбулися свого майбутнього?!..

  Наближене оточення стали на захист директора. Але як нам вчора розповіла телепрограма «Говорить Україна», її ведучий О.Суханов та його помічники, довели громаді всю правду, що було прийнято директором аби «загасити цей скандал по мирному» – зробити аборт. Історія справді викликала резонанс, бо вбивати ненароджену дитину це великий Божий гріх, що ніколи і нікому не прощається. Дівчина та її майбутній чоловік Олександр стали на захист своєї майбутньої дитини, але як виявилося система  хотіла іншого – збереження крісла директору.

 Всі, хто дивився цю програму були на боці  Діани, якій прийшлося  пережити і погрози, і «тяжку хворобу», якою її залякували медики, і грубощі. Вона витримала і вийшла переможцем, бо дати життя – це святість, це Богом дано. І ніхто немає права вбивати ненароджену дитину. А роки, то вже сьогодні  наші діти стали такими, бо суспільство таке, все йде вперед і наші діти також.  Спасибі  порядним лікарям, які не пішли проти своєї совісті і  клятви Гіппократа – дали правдиві довідки, що дівчинка  повністю здорова і готова стати мамою  зі здоровим дитям.  Моральний бік тих, хто повинен виховувати і навчати дуже низький, бо коли трапилася така пригода - слід було надати всебічну підтримку, а займатися інсинуаціями...  

ФОТОРЯД

 І.Мельник              

Просмотров: 1273 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]