Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
07:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 19 » Депутати проти підвищення тарифів на комунальні послуги
09:47
Депутати проти підвищення тарифів на комунальні послуги

   16 червня 2014 році в м.  Олександрії з ініціативи та за участі депутатів обласної ради С. Гришка,  В. Гарагулі, народного депутата України В. Кудрі та журналістів міста  відбувся круглий стіл,   на якому розглянуто питання про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення в м. Олександрії та Олександрійському районі з 1 липня 2014 року. За результатами обговорення теми учасники засідання прийняли Звернення, що додається. 

 

                                                                     Голові Кіровоградської обласної ради

 

 О. Чорноіваненку

Голові Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

О.Корнюші

                                                            Звернення

                                       Шановний Олександре Анатолійовичу!

    З огляду на суспільно – політичну та економічну ситуацію в країні, яка продиктована  обвалом національної валюти, суттєвим підвищенням вартості енергоносіїв (газ, електроенергію), стрімким зростанням цін  на найнеобхідніше:  їжу, медикаменти, одяг, взуття, -  висловлюємо своє занепокоєння   стрімким  зростанням тарифів на  житлово – комунальні послуги, які, не секрет,  значно випереджають зростання доходів громадян. Особливо занепокоєні  різким, на  62%, здорожчанням тарифів на водопостачання та водовідведення (з 7,42 грн. до 11,98 грн.), яке з 1 липня 2014 року запроваджує  ОКВП «Дніпро - Кіровоград». Закономірно, що наслідком такого кроку стане  подальше  зростання вартості інших товарів і послуг  та зубожіння і так вже збіднілого населення м. Олександрії та району. Переконані, що встановлювати економічно обґрунтовані тарифи необхідно, однак тільки після підвищення пенсій і зарплат.

 

У зв’язку з цим, щоб не допустити  невдоволення людей діями нової влади, просимо якнайшвидше  звернутися до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг щодо зупинення виконання рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідвідення, або зробити його поетапним до моменту  підвищення  зарплат, пенсій та соціальних гарантій. В усі часи незалежності України головним завданням влади було  забезпечення економічних гарантій для розвитку підприємств та підприємців та соціальний захист населення. Це не втратило своєї актуальності і по сьогоднішній день. Пам’ятаймо, що від подій  на Майдані, новообраного Президента України та  євроінтеграційного  курсу нашої країни  люди очікували  покращення життя,  а не його погіршення.

Тож звертаємося до Вас, Олександре Анатолійовичу, почути голос Олександрійщини  про неприпустимість порушення конституційних прав громадян  на належний рівень їх  життя.   Переконані, що в умовах нестабільної суспільно – політичної ситуації та стагнації економіки це буде правильним рішенням відносно жителів Кіровоградщини.   

   З повагою, за дорученням учасників круглого столу, секретар Олександрійської територіальної організації НСЖУ І. Балашова.

Члени бюро Олександрійської територіальної організації НСЖУ:

В. Голобородько,  Р. Гаврилов,  І.Мельник.

Просмотров: 469 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]