Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
07:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 4 » Цікаві турніри під егідою депутата
10:32
Цікаві турніри під егідою депутата

Спочатку 11 березня олександрійська команда прийняла участь у змаганнях з шашок та шахів, що відбулися в м.Долинській, що були приурочені до 73-й річниці її визволення від фашистської чуми. Слід відмітити, що шахова школа в Долинській сьогодні знаходиться на підйомі, тому нашим шахістам було складно перемагати. І все ж перше командне місце було за олександрійцями. Зокрема, перше місце серед жінок завоювала Катерина Гончарова.

А вже 25 березня в Будинку культури «Світлопільський» відбулися регіональні змагання по шахах та шашках в яких взяли участь чемпіони Черкаської області команда з м.Сміла, чемпіони Кіровоградщини – м.Долинська, команда з Кременчука та Чигирина та господарі змагань – олександрійська команда (О.Паншин, М.Сачук, І.Глушко, О.Діброва та К.Гончарова).

У запеклій розумовій боротьбі перше місце здобула команда зі Сміли, підтвердивши свій статус чемпіонства змагань, друге місце – за командою з м.Долинська, а третє - завоювали майстри гри з шахів та шашок Олександрії.

О.Паншин, капітан олександрійської команди, відмітив, що такі змагання вже стали традиційними і велика подяка за їх організацію та фінансування належить депутату міської ради В.Дожджанику, який цілеспрямовано підтримує розвиток та вдосконалення шахово - шашкового виду спорту в м.Олександрія.

- Подібні змагання стали вже традиційними, вони все більше дають можливість нашим юним і дорослим гравцям з шахів та шашок демонструвати свою майстерність на різних рівнях змагань, що додатково заохочує гравців, бо вони мають надійну підтримку депутата, - наголосив майстер гри з шашок Олександр Паншин.

І.Мельник

Просмотров: 979 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]