Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
05:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 3 » Чому дорогі кавуни?
23:48
Чому дорогі кавуни?
   Кілька днів в Олександрії була напруга з кавунами.Запитую  в продавчині: чому немає кавунів?
У відповідь:
- Херсон відпускає по 50 коп. за кг, хіба можна брати по такій ціні? Привіз до Олександрії. За гривню ніхто не буде продавати. Тому і не беремо.  А ближні райони луплять завелику ціну. Тому у цьому році дешевого кавуна не буде.  Літо спекотне  було, а кавун не такий вже і солодкий.
Справді - початок вересня. Повинно бути море кавуна і дешевого. Та ні від  2 гр до 1, 5  дешевше, хіба що  вже вялий. Інше питанняч. Скільки говорили  з землі не продавати, біля доріг також. та для олександрійських працівників СЕС -все нормально. Вони купують не землі. Їм привезуть... А от людям можна і з землі, та ще й  обважать. Скажете хіба електронні ваги можна  "підкрутити". Можна і це  роблять у нашому місті - умільці вам "налоагдятЬ" ваги від 50 до 100 грамів. Ціна за таку послугу вівд 100 до 200 грн. Практично  кожен другий продавець з електронними  вагами відбере з вашої покупки від 50 до 100 грамів продукції. так і живемо.і це дійінсть , і правда від Олександрії.    
 У всьому хочуть всі жити за чийсь рахунок - тільки не за свій. Одна з нацйманих реалізаторів сказала в серцях:
- Хазаяїн дав ваги, товар і каже:" продаси з кожного кіглограма - твої 100 г. Пізніше зрозуміла, кожного покупця я обважувала на 100 г. Такий у нас  бізнес. Одеса дійшла і дот нашого міста. там хоч з гумориною все це робиться. Тобі у вічі дивляться і кажуть , що обважать, бо без цього жити не можна...
Дійсність повсюди і в усьому схожа.

Просмотров: 452 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]