Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
10:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 30 » Читайте, заздріть тим, хто книгу поважає
22:31
Читайте, заздріть тим, хто книгу поважає

У Всеукраїнський День бібліотечної  справи, що відзначається з 1998 року щорічно 30 вересня, бібліотекарі Олександрії святкували своє професійне свято. Книга – це скарб народної мудрості, що дає всебічні знання і досвід читачу. Бібліотекар призваний не тільки дати можливість доступу до народної мудрості минулих поколінь,а й сформувати правильний  вибір читача в безмірному виборі книжкового світу.

Від імені міської ради,  міського голови, виконавчого комітету та депутатів міської ради привітання прозвучали з вуст заступника начальника управління культури та туризму міської ради Ольги Перевєдєнцової,  яка  наголосила на визначній ролі  працівників бібліотечної справи, котрі витупають в ролі провідника культури знань, котрі причетні до розвитку  суспільства,  чия роль цінується з малку і до віку.   Доповідач наголосила, що сьогоднішня централізована бібліотечна система м. Олександрії це не лише книги, а й  сучасні інформативно – інноваційні Інтернет центри, що дають можливість читачу отримати потрібну інформацію та знання. Кращі працівники бібліотечної системи були відзначені Подяками від імені  міської ради та від керівництва централізованої бібліотечної системи.  Очільниця бібліотекарів міста Т.Троцюк відзначила великий вклад працівників бібліотечної  системи, які своїм досвідом, знаннями,  порадами та відповідальністю, завдяки високому професійному рівню задовольнити широкий спектр сучасного бібліотечного фонду централізованої системи на потреби читача.       

А в дарунок з нагоди свята  працівників книжкової справи вітали юні таланти Олександрії: танцюристи «Вуличного балету», «Олександриту»; пісні у виконанні солістів «Нових імен» та  «Криниченьки»; театралізований пролог та сценка «Сядь і сиди» стали вінцем душевної атмосфери добра, веселого настрою,  щирої вдячності бібліотекарям за їх працю, що спрямована на користувачів  та розповсюджувачів книги, котрі  виступають провідниками знань в особі правильного вибору книги.

Від імені депутата міської ради В.В.Дожджаника зі словами глибокої вдячності за вкрай потрібну працю, що формує інтелект, культуру та високі людські ідеали, за виховання патріотизму та національної свідомості виступили представники депутата В.П.Щеглюк та член політичної партії «Сила людей» Ілля Фролов, котрі вручили матеріальну винагороду директору централізованої бібліотечної системи м. Олександрія Т.Троцюк. Свої вітання  на адресу бібліотекарів надіслали ще кілька представників політсил та громадських організацій.

Книга – це диво людського творіння, що навчає, виховує і духовно збагачує, дарує кожному його читачу міцні знання, впевненість та утвердження в  бурхливому сьогоденні суспільства.

І.Мельник       

                              

Просмотров: 1021 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]