Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 18 » "Чистий" четвер – охайний район
10:52
"Чистий" четвер – охайний район

 

 

 

 

 

 

 

 

 17 квітня понад 100 працівників державних установ Олександрійщини вийшли на Всеукраїнський суботник, щоб  очистити від сміття і непотребу узбіччя доріг. Це вже третій по рахунку  виїзд службовців на подібні заходи. Починаючи з березня місяця і по сьогоднішній день було зібрано сміття по збіччю доріг в напрямку Нової Праги, Кіровограда, а вчорашнім заходом люди працювали в напрямку Кременчука.

 Працівники РДА, райради, територіального центру,  управління соціального захисту населення, районного відділу освіти, культури та інших організацій на протязі кількох годин очистили від  залишків «культури» українців кілька кілометрів обабіч дороги, а також допомогли місту навести лад в напрямку  міського сміттєзвалища, до якого  в`їзд  зі сторони траси, був захаращений великими купами сміття, що було насипано нерадивими комунальниками.

Після виконаної роботи – з узбіччя було зібрано та вивезено  кілька вантажних автомобілів сміття, повертаючись з суботника,  учасники суботника були задоволені від сумлінно виконаної роботи. «Чистий» четвер вдався. Заради справедливості, хочеться, щоб і автодорожники, які постійно курсують дорогами завжди цінували працю інших.

Іван Мельник                

Просмотров: 437 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]