Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
11:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 8 » "Черя" повертається в "Олександрію"
21:18
"Черя" повертається в "Олександрію"
Головний тренер ПФК "Олександрія" Володимир Шаран озвучив  прес-службі клубу про перші кадрові зміни в команді.  Пішли з команди Є.Пічкур ( №17), С.Лобойко(№5) (котрий таки не зміг достойно замінити на цій позиції і під цим номером свого земляка І.Чередніченка. Лобойко прийшов з харківського "Геліоса", - авт.), Ю.Бровченко (№9). На перегляд в ташкентський "Локомотив" поїхав шукати кращої долі В.Шевченко (чи буде третє вороття?, - авт.).
  В.Шаран стоїть твердо на подовженні контракту з В.Бідловським, який на думку тренера, допоможе команді в другому колі. Відсутність  Є.Пічкура (родом з сусідніх Жовтих Вод, -авт.)  в команді буде відчутною коли треба буде "завести " команду на рішучі дії.  
 Президент ПФК "Олександрія" С.Кузьменко та головний тренер  В.Шаран однієї думки щодо омолодження колективу. Тому до команди приїдуть на оглядини молодь з Миколаєва, Армянська, Донецька та Львова. 
 Доброю новиною для уболівальників стане повернення до "Олександрії" Ігоря Чередніченка, який минулого року був українським легіонером граючи за білоруську команду "Торпедо - БелАЗ" (Жодіно). 29- річний захисник показав там себе як один з найкращих гравців, але в липні отримав травму. Після операції  2 місяці проходив реабілітацію - заліковував травму. Після двох матчів "посадили" на лавку запасних. Але це не означає, що Ігор втратив майстерність і фізичні кондиції. Для "Олександрії" повернення  "Чері" - це успіх №1. Цікаво, що в "Топедо-БелАЗ" Чередніченко грав під своїм законним номером - №5. Харківська  футбольна школа свого часу дала можливість розкрити в повній мірі талант справжнього футболіста Ігорю саме в "Олександрії".    
Іван Мельник
Просмотров: 485 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]