Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
06:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 26 » Цей неймовірний футбол!
09:49
Цей неймовірний футбол!

Такого рахунку, такої кількості забитих м`ячів "Олександрії" у ворота суперника за всі  її виступи в Прем`єр -Лізі (5 сезонів, - авт.) ще не було! Подвійний рекорд, бо нападник «Олександрії» Станіслав Куліш відзначився покером – 4 рази примушував голкіпера суперника Кичака, з шести забитих м`ячів, діставати шкіряного з воріт «Волині». Для С.Куліша це 5-й покер в його футбольній кар`єрі (у другій лізі він 4 рази відзначався таким показником, а в одному з матчів забив 5 м`ячів у ворота «Жемчужини»(Ялта), граючи за «Сталь» (Дніпродзержинськ). Всього за всі часи існування української Вищої/Прем`єр – Ліги – це 12-й показник. Першим оформив покер Ю.Гудименко («Таврія», 1992 р.). Що цікаво, що двічі тільки І.Гецко став автором покеру граючи у 1991 р. за «Карпати» та в 2000р. – за «Кривбас». Такою кількістю забитих можуть похвалитися С.Ребров (1996р.), Ю.Матвєєв(1997 р.), О.Гайдаш (1997р.), Г.Деметрадзе (2000 р.), Брандао (2005), А.Мілевський (2010р.), Матеус (2014р.), Є.Селєзньов (2015).І ось черга дійшла і до гравця  "Олександрії".

 Це був насправді дивовижний, неймовірний футбол, коли гра пішла в олександрійців. Спіймали кураж – футбольний  фарт, плюс азарт, що і принесло  плідний рекордний результат для "Олександрії".

Першим у воротах   "Волині"  "розписався"  влучним  стандартним В.Грицук, який на 15-й хв. реалізував пенальті (гра рукою суперником). На 27-й хв. С.Куліш подвоює рахунок, на 45+2 Д.Задерецький не без допомоги нашого Козака, який практично забив, суперник намагався вибити м`яч, але "допоміг" добити в свої ворота.

 У другому таймі на 70-й хв. С.Куліш збільшує рахунок до 4:0, а вже на 88-й доводить до розгромного 5:0. Здавалось, що це кінець забитим м`ячам, але вже  на доданих хвилинах 90+2 С.Куліш ставить тверду крапку з цифрами – 6:0 на користь олександрійців. Грали всі на славу і на результат. Такі матчі залишаються надовго в пам`яті, а головне стають новими яскравими сторінками в історії уславлення ФК "Олександрія".  Безумовно, що наша команда стала героєм 19-го туру.  

ФК «Олександрія»: Новак, Огіря, Куліш, Цуріков, Чорній (Старенький, 70), Грицук (Леонов, 63), Чеботаєв, Шендрік ( Бондаренко, 78), Банада, Козак, Басов.
"Волинь": Кичак, Мемешев (Ляшенко, 81), Логінов, Задерецький, Никитюк (Чепелюк, 40), Петров, Романюк, Тетеренко, Мелінішин (Горопевшек, 74), Дудик, Діденко.
Попередження: Діденко, 44, Чепелюк 45+1, Діденко, 75, Задерецький , 79.
Вилучення: Діденко, 75.

Прес- конференція

В.Дикицй, старший тренер «Волині» відмітив досвід та професіоналізм ФК «Олександрія», в якому кожен з гравців, на його думку, здатний забивати, на противагу молодій команді «Волинь», де хлопці ще не готові до таких матчів, але тренерський склад готує їх до виступів.

-Команда стояла, трималася на полі - на що могла бути здатною, але програла центр поля. Досвід є досвід. Чекаємо від своїх хлопців результату, щоб не було в подальшому такого рахунку - 6:0. Боїмося психологічного зриву. Вони ще тільки починають навчатися грати у ПЛ, - наголосив В.Дикий.

Головний тренер ФК «Олександрія» В.Шаран відмітив:

- Перша офіційна гра в весняно-літній частині ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Всі хвилювалися, бо «Волинь» непередбачувана команда. Ця перемога для нас дуже важлива у виконанні програми мінімум -  потрапляння в першу шістку команд. Рахунком задоволений, а якістю гри - ні. Є ряд запитань до гравців, що перебували на полі. Головне при такій перемозі, щоб не було у гравців ейфорії, бо попереду «Карпати». І всі футболісти, хто грав, хто не грав готуються до матчу проти наступного суперника. Ми виходимо на оптимальний склад 23-24 гравці, які готові до поєдинків.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1487 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]