Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
17:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 2 » Будуть зліші та настирливіші в наступних матчах
19:09
Будуть зліші та настирливіші в наступних матчах

Очевидно, що грандам українського футболу на прикладі «Динамо» кожним разом у поєдинках з «Олександрією» все важче даються очки. І матч 23-го туру тому підтвердження. Одна з перших атак городян увінчалась голом у ворота Рудька. Пономар отримав пас від Грицука, сам не став бити, а віддав пас на Огірю, який з 22-х метрів забиває м`яч у ворота киян. І в подальшому олександрійці мали перевагу в грі. Могли відзначитись і другим голом, якби Віда не зупинив шкіряного на лінії воріт.

Другий тайм – 59 хвилина стала переломною у грі. Ребров вивів на поле Бєсєдіна – джокера, який простріл Ярмоленка чітко переправив у ворота Новака – 1:1. На 67-й хв. відзначився Гармаш після того, як Новак помилково відбив м`яч прямо в ноги супернику - 1:2. Третій м`яч у ворота нашого голкіпера провів Ярмоленко, коли Бондаренко «накрутив» з м`ячем до того, що Гармаш відібрав у того м`яч і віддав пас на Ярмоленка, який дуже легко обіграв Новака - 1:3. Це була 84 хвилина матчу. Той же капітан киян – Ярмоленко на 90+2 хв. реалізував чітко пенальті, коли в захисті помилився Мягков – 1:4.

Сучасний футбол здебільшого нагадує кардіограму серця: то різко вверх, то різко вниз, то підйоми, то спади кривої, що несуть у собі не лише адреналін, а й спокій від неминучого... Всі шукають новий ритм гри. Будемо і ми, вболівальники, шукати і вірити, надіятися  і ставити чергову низку вічного бажання перемоги нашої команди.  

Прес- конференція

С.Ребров, в.о.гол. тр. «Динамо»:

- Непросто грати проти організованої «Олександрії», яка займає те місце на яке вона заслуговує своєю грою. У нас були відповідні проблем з грою в першому таймі – було не просто здолати суперника. Потім, у перерві, внесли корекцію в гру, що і принесла нам результат – реалізували всі моменти. На полі були різні команди. Я поважаю тренера «Олександрії», який є моїм хорошим другом, який має добре організовану команду, для якої випадання 2-3-х гравців не проблема на полі. Гравці грають до останнього.

Гол. тр. «Олександрії» В.Шаран:

- Уболівальникам сподобалася гра у виконанні нашої команди в першому таймі, і гра «Динамо» в другому таймі. Ми знали, що не витримаємо до кінця – не той функціональний стан. Якщо в першому таймі атакували та контратакували, мали забивати ще, то в другому – помилки гравців, які хочуть досягти більшого, привели до поразки. Але без помилок футболу не буває.

І.Мельник

"Олександрія": Новак – Старенький, Гітченко, Бондаренко, Шендрік – Огіря (Мягков, 75), Банада, Полярус (Чантурішвіли, 69) – Пономар, Куліш (Прийомов, 44), Грицук.
Головний тренер: В.Шаран.

"Динамо": Рудько – Пантіч, Віда, Кадар – Морозюк, Сидорчук (Рибалка, 68), Шепелєв, Антунеш – Ярмоленко, Гармаш (Циганков. 89) - Яремчук (Бесєдін. 58)
Тренер: С. Ребров.

Попередження: Шендрік, 23, Огіря, 29, Старенький. 37, Чантурішвіли, 86, – Бєсєдін, 71.

ФОТОРЯД

Просмотров: 1080 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]