Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 4 » Бойова нічия в дербі: кому радість, а кому розчарування
23:05
Бойова нічия в дербі: кому радість, а кому розчарування

 Здавалось, що «Олександрія»  зробила все можливе аби зачепитися за четверту сходинку в турнірній таблиці, посунувши вниз донецький «Олімпік» у матчі з «Зіркою». Не дивлячись на те, що Шендрік на 26- й хв. в одній із небагатьох атак за участю наших земляків, зумів  таки майстерно  в останню мить добити м’яч у ворота Паста, кропивчани зуміли проявити характер, який і приніс їм вкрай бажане залікове  очко.  Довелося його чекати дуже довго - до кінця матчу, але суперник дочекався, бо до цього грав так, що було десь внутрішнє відчуття, що  віра на порятунок у «Зірки» збудеться. Вона не згасала до 90+4 хв. доданого часу. Саме в доданих хвилинах  «Зірка» змогла відігратися. Бацула, який вийшов на заміну, розпечатав  ворота Новака у цьому нелегкому поєдинку. Та і в другому тайму, відверто кажучи, олександрійці більше відсиджувалися в обороні, ніж в атаках, кропивчани навпаки, грали агресивно,  постійно перебуваючи з м’ячем на половині поля «Олександрії».  Суперник довів своїм напором, що і програючи, коли є бажання грати, добивається для себе бажаного результату. А для «Олександрії»  рахунок матчу – втрата  двох очок – це велика втрата.

Залишається зіграти  11 грудня в 18- му турі  матч з одеським «Чорноморцем», що завершить першу частину нового формату чемпіонату.

Футбол вимагає від гравців концентрації уваги до свистка арбітра. Якось один із  олександрійських тренерів, коли «Олександрія» втратила перемогу саме в доданих хвилинах, підкреслив, що треба бути концентрованим і після свистка судді в полі. Поєдинок закінчується в роздягальні.

О.Оскар  

Просмотров: 1182 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]