Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 3 » Бойова нічия, але яка!
21:25
Бойова нічия, але яка!

03.11, 14 р, ст. «Металург», «Сталь» - ФК «Олександрія» - 1:1(0:0)

Голи: Куліш, 82, -Запорожан, 87(п).

"Сталь" : Попович, Карасюк, Дністрян (Кучеров, 29), Яскович, Бринько (Кравченко, 46), Котляр, Куліш, Білий, Шутов (Ховбоша, 64), Каленчук, Адамюк.

Гол.тр.: В.Мазяр.

ФК «Олександрія»: Новак, Басов, Банада, Микицей, Імереков, Коломоєць, Старенький (Чорній, 67), Голенков (Гуськов, 72), Запорожан, Пономар (Іващенко, 78), Сухоцький.

Попередження: Каленчук, 67 – Басов, 70, Сухоцький, 82.

Гол. тр.: В.Шаран.

 Матч 15-го туру  «Сталь» - «Олександрія» став центральним матчем лідерів чемпіонату серед команд першої ліги.  Ми не будемо в деталях переповідати хід поєдинку, але відзначимо, що олександрійці диктували  свої умови  господарям поля. В.Шаран рідко виставляє відразу  2-х форвардів, але цього разу його задум був  націлений  тільки на перемогу.  У першому таймі була гра, комбінації, але голу не було.

У другому таймі  вже почали виникати моменти гострі атаки гостей з контратаками господарів. Тренери зробили по три заміни, які пішли на користь  обом командам.  «Олександрія»  була націлена вперед – на перемогу. «Сталь»  також не проти відібрати хоча б очко.

 Гра була на швидкостях, було багато старання, але мало якісних ударів.  І треба ж було помилитися в кінці  гри – на 83-й хв. нашим захисникам, щоб гості забили м’яч.  Та цей м’яч не згнітив підопічних В.Шарана. Хлопці пішли вперед і змусили захисників господарів поля припуститися помилки в своїй штрафній на Іващенку. Суддя  призначає пенальті. Голкіпер господарів  вгадав  політ м`яча, але удар  низом нашого гравця – капітана Запорожана був точним – 1:1.  І все ж кінцівка була за гостями. Якби трішечки точніше пробив головою Іващенко, який замкнув флангову передачу,  на останній секунді поєдинку, коли стійка стала на заваді попадання м`яча в ворота «Сталі». Щастя таки всміхнулося «Сталі».

 Прес – конференція

 В.Шаран, гол. тр. «Олександрія»:

-  Якби  ще пару місяців тому сказали, що сьогоднішній матч стане центральним матчем першого кола, не повірив би. Я знімаю шляпу перед «Сталлю», перед командою, яка вийшла з другої ліги, тренери поставили хорошу роботу в команді, зробили  команду. Мене інше пригнітило  – якість поля, яке не відповідає рівню. Ми звикли грати на іншому полі. Тому прийшлося  перелаштовуватися – грати низом і виставити 2-х нападників.  У нас було більше моментів. З трьох повинні були один  реалізувати, але  останнього  удару не було.  І все ж задоволений результатом, бо програвали. Нічия непоганий результат. Ми залишаємося на першому місці. Мене радує, що по закінченні першого кола в нашому активі немає жодної поразки. Матч з «Динамо-2» перенесено на весну.

А стосовно арбітрів  у полі, то я ніколи  не коментує їх дії.  Ми приїхали за перемогою і були близькі до неї. Жаль, що не було останнього  удару, а так  гра була під контролем наших гравців.   

В.Мазяр, гол.тр. «Сталі»:

-  Грали на перемогу. Думали, що суперник не буде діяти великими силами попереду. У першому таймі грали погано. У другому  - перелаштувалися. Ми грали  проти команди, яка  вже двома ногами в  ПЛ. Нічия – задоволені, але коли вигравали, та я подякував  гравців за таку гру з командою, з якою грали на рівних.  Суддя  перестарався.

 Якщо команди  в лідерах, то вони завоювали це право. Хороша гра, що залишила хороші  враження  від переглянутого матчу.  Було все:  інтрига, швидкості,  азарт, гострі атаки, красиві голи.

І.Мельник 

       

Просмотров: 423 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]