Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
20:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 23 » Бойова нічия, або кіровоградський адреналін для олександрійців
00:20
Бойова нічия, або кіровоградський адреналін для олександрійців

«Зірка» (Кіровоград) – ПФК «Олександрія» - 1:1 (0:0)
22.05.14, 19.00, КСК «Ніка», 3400 глядачів, +29 С, поле - +5.
Суддя в полі:А.Яблонський (Тернопіль).
Асистенти судді: Р.Якимик (Львів), Б.Трач (Тернопіль).
Резервний суддя: В.Копієвський (Кіровоград).
Інспектор  ФФУ: Є.Котенко (Суми).
 
«Зірка»: Козаченко, Мостовий (Кочура, 59), Бочкур,к/к, Родіна, Сокуренко, Фатєєв, Загальський (Б.Баранець, 61), Г.Баранець (Рожок, 90), Чередніченко, Осадчий (Галенко, 87),Чичиков.
Запасні: Поштаренко, Степанов, Тітов.
Гол.тр.:А. Бузнік.

«Олександрія»: Зарубін (Рудик, 75), Сухоцький, Іващенко, Запорожан,к/к, Грицук (Чорній, 75), Шендрік, Старенький, Бідловський (Кіча, 69), Микицей, Банада (Коломоєць, 87), Басов.
Запасні: Голенков, Імереков, Озарків.
Гол.тр.:В. Шаран.

Попередження: Бочкур, 13, Б.Баранець,85, Г.Баранець, 85.
Вилучення: С.Рожок,90+1, Б.Баранець,90+3.
Голи: О.Чичиков, 85, – А.Чорній, 90+6.

 

Ніхто й гадки не мав на початку першого тайму, що номінальні «гості» - олександрійці змушені будуть відігруватися по кінцівці матчу.  А все починалось для «Олександрії» добре. Вона грала першим номером, не дивлячись, що вона в «гостях».  Вже на 4-й хв. дав про себе знати Іващенко, коли вперше пробив у напрямку воріт Козаченка. На 12-й хв. простріл Старенького повинен був хтось з нападників олександрійців замикати, але ніхто не встиг відгукнутися на цей правий  фланговий прохід і пас на гольову точку – одинадцятиметрову позначку.  Уже через хвилину капітан команди «Зірки»  Бочкур отримує попередження – не витримують нерви.  Пізніше – це стане для кіровоградців трагедією. На 15-й хв. Грицук вдало проходить до штрафної суперника навішує і Старенький пробиває по м’ячу  вивернутою ступнею, звісно що останній залишається неприборканим і летить вище воріт. І все ж реальну загрозу воротам кіровоградців здійснили кілька ходівку – розпасовка в штрафній суперника. Де Іващенку відводилася роль  останнього удару –він його зробив, але Козаченко парирує цей  удар.

«Зірка» гостро відповіла вже в другому таймі, на 53-й хв. Загальський потужно пробиває. Але вище воріт.  Влучно ппробивати – це хвороба всіх, без винятку, гравців усіх ліг.  Анатолій Бузнік першим робить коректив на полі: на 59 –й хв. Кочура змінює Мостового. На 63-й хв. Баранець змінює – Загальського. В.Шаран мінє Бідловського  на Кічу – 69 хвилина поєдинку. Реальну нагоду  відкрити рахунок у матчі мав Осадчий на 71-й хв., коли після  вдалої атаки  вийшов віч- на -віч з Зарубіним Той власним здоров`ям врятував  ворота. Отримавши струс мозку. Швидка відправила воротаря до лікарні. В рамці воріт почав грати Рудик. На цій же хвилині поєдинку – на 75-й хв. вийшов Чорній,  котрий підмінив на полі Грицука.

На 85-й хв. після виконання стандартного – штрафного з правого флангу Чичиков  (який пройшов школу «Ворскли», - авт.) першим був на добиванні.  Кіровоградці повели в рахунку.

 В.Шаран виводить на поле останню надію Коломойця, котрий змінив Банаду. На цій же хвилині – 87-й і кіровоградці роблять заміну Осадчого змінив Галенко. Через  2 хв.  Баранця змінює Рожок.  Та через хвилину отримує червону  картку  - за грубість до судді в полі.  Не встигли оговтатись зірчани, як з поля видаляють  Баранця. Залишається дуже мало часу. Але його вистачило, щоб олександрійці, проявивши волю і старанність змогли зрівняти рахунок в цьому адреналіновому поєдинку, що надовго залишиться в спогадах уболівальників. На 90+6 -хв. Чорній зрівнює рахунок у матчі. 

Якщо бути об’єктивним, то гра була рівна - грали дві сильні за класом  і фізичною витривалістю команди, які здатні вирішувати будь-які  завдання сьогодення. Гра за 6 очок завершилася бойовою нічиєю, що дещо сплутала плани обох команд.

 Прес- конференція

Володимир Шаран, головний тренер «Олександрії»:

- Гра великої напруги, що йшла на протязі всього поєдинку. Два вилучення дали нам можливість зрівняти рахунок. Грою задоволений – особливо в першому таймі. Ми перегравали своїх суперників. Більше створили небезпечних моментів. У перерві  попередив хлопців, щоб вони берегли сили, бо гра  з третього на четвертий день таки фізично виснажує. Суперник почав атакувати – міг забивати. Команда  дуже досвідчена, знаю багатьох гравців, їх потенціал.  Я вдячний уболівальникам обох команд  за таку підтримку, коли це стосується національної гідності нашої країни. Ми були націлені на перемогу, бо президент клубу  ставить нам максимальні завдання на кожен матч – перемога.  Тому наше остаточне завдання – друге місце зайняти, а стосовно ПЛ, то це прерогатива президента ПФК «Олександрія». Йому приймати остаточне рішення. Нам треба підсилюватися.

 Анатолій Бузнік, головний тренер «Зірки» :

- Достойна гра. Було багато багатоборства. «Олександрія» непоступлива команда. Емоційно гра розвивалась не по нашому сценарію. Тому в другому таймі  атаки були більш ефективніші. Забили, але  не змогли втримати холодну голову. На останніх хвилинах пропустили гол – не напрацювали на перемогу. У цьому є і моя провина. Якщо виходять 2 гравці на заміну і тут же покидають поле за порушення правил гри, то, звісно, тренер винен. Помилки центральних захисників привели до голу. Я вдячний президенту обох команд  за гостинність грати на чудових газонах.

На запитання  нашого сайту стосовно теоретичного виходу вже цього року в ПЛ, А.Бузнік  відповів:

 - Я готовий грати в  ПЛ, але для цього в нас є президент клубу, йому і вирішувати. Якщо трапиться так, що вихід до  ПЛ буде зроблено не по спортивному принципу, то все буде вирішувати знову ж таки керівництво  клубу. Нам ще треба працювати і працювати, щоб створити гарну команду.

Нічия, а гра була за 6 очок. Виграй олександрійці, і  вони достроково собі забезпечують срібні нагороди, і право  підвищення в класі.  «Зірка», якби виграла, – стала б  за крок від третього місця, що також наближало команду до нагород чемпіонату ( якщо «Сталь»  оступиться в  2-х останніх турах, - авт.). У футболі все можливо. Він неочікуваний, непередбачуваний, шокуючий...В останньому турі олександрійцям треба перемагати «Миколаїв»,  а «Сталі» зіграти ще одну нічию, щоб поступитися нам  сріблом. Нічия, яка привнесла інтригу до  результату останнього туру чемпіонату. Інтрига очікування: срібло чи бронза засіяє на грудях футболістів «Олександрії». І приїзд президента ПФЛ М.Бальчоса на цей матч неспроста - так собі. Це агітація за вихід «Олександрії» вже цього сезону до ПЛ, бо це солідність і професійність ПФЛ, що готує команди до підвищення в класі. От якби ще це розуміли в ФФУ України, переглянувши регламент, розцінки сплати внесків, щоб футбольні функціонери не жирували.      

Іван Мельник                                 

Просмотров: 540 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]