Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
21:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 3 » Анатолій Кузьменко про першочергові завдання новообраного парламенту
22:49
Анатолій Кузьменко про першочергові завдання новообраного парламенту

3 листопада вже народний депутат України Анатолій Іванович Кузьменко  зустрівся з місцевиим журналістами, щоб через них подякувати всіх виборців 103 Олександрійського виборчого округу, які прийшли на вибори і віддали свої голоси за його кандидатуру. Також Анатолій Кузьменко озвучив головні для себе завдання в  якості парламентаря:

- Треба першочергово закінчити війну, нам потрібен мир і злагода  в суспільстві. Наступний  крок - боротьба з корупцією про яку я неодноразово говорив виборцям під час зустрічей, що в подальшому дасть можливість розвивати економіку, створювати нові робочі місця. Щоб реалізувати вище сказане, треба негайно створити  нові  якісні збройні сили на що наголошує Президент України. Це повинно стати завданням номер №1 для всіх парламентарів нової Ради. 

А.І.Кузьменко відповів на  ряд запитань, що стосувалися  взаємостосунків села і міста, які, в першу чергу,  сьогодні  мають позитив для Олександрії. У цьому  питанні буде подальша взаємодія і рух.  У ТОВ "УкрАгроКом" є великий потенціал нових людей -менеджерів, управлінців нової формації, які здатні взяти  участь і у виборах міського голови Олександрії.  Адже  компанія - це група засновників, які  мають значний успіх та досвід у веденні господарювання агрохолдінгом. Анатолій Іванович  впевнений, що після того, як він почне працювати в Верховній Раді України,  йому не треба  буде хвилюватися  за долю компанії.

   - Оскільки ми отримуємо підтримку від міста, то ми адекватно на це реагуємо і будемо брати участь у виборах міського голови Олександрії. Про це ми говорили на всіх зустрічах з виборцями, це було побажання виборців, щоб ми брали участь у виборах  міського голови (виставлення достойної кандидатури, - авт.), - наголосив Анатолій Кузьменко.

Не буде великим секретом той факт, якщо  аграрний  сектор сьогодні є на перших ролях, коли змінилися пріоритети. Пам`ятаєте при "союзі" було, що місто шефствує  над селом. Сьогодні  виходить, що село  більше допомагає місту, тому треба мати свою людину, яка буде узгоджувати спільні задуми, втілювати їх в життя заради обопільного благополуччя містян і селян.  Це може бути кооперація підприємств села і міста, створення нових, відновлення тих, що сьогодні в загоні. Коли буде своя людина в місті, можна буде втілити в життя дуже багато добрих справ і соціального характеру. 

У цьому сенсі одна голова добре, а дві краще.    

І.Мельник

Просмотров: 451 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]