Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
09:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 23 » Афганці на допомогу нужденним
10:54
Афганці на допомогу нужденним

 У день Скорботи, 22 червня,  Громадська організація  «Олександрійська  районна спілка ветеранів війни в  Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)», її члени на чолі з керівником  В.Кондрескулом прийшли на допомогу Ганні Купріянівні Рощик - матері загиблого сина воїна-афганця Анатолія Рощика з с.Комінтерн. Мати воїна попросила надати допомогу в облагородженні могили сина. Роки беруть своє. Не завжди є сили і здоров`я вчасно привести в належний стан прилеглу територію біля могили, та й пам’ятник похилився… Рідня  далеко від Олександрії.

Керівництво спілки ветеранів-афганців відгукнулося на прохання жінки похилого віку. Придбали необхідні будівельні матеріали (плитку, цемент, відсів, пісок)  і  дружнім колективом на протязі дня зробили відповідну роботу – реконструювали могилу загиблого воїна-афганця.

У заходах активну участь приймали Г.Соколенко, В.Боков (с.Войнівка),  Г.Фірс, В.Гуртовий (смт Приютівка).  В розмові В.Кондрескул відмітив злагодженість у діях членів організації, відмінну дисципліну, гуманність і колективізм:

- Надзвичайно схвильована мама загиблого воїна, схвильовані ми всі. Від зробленої роботи є задоволення, що віднині могила довгі роки не потребуватиме ремонту. Я щиро вдячний  усім, хто відгукнувся на пропозицію допомогти Ганні Купріянівні Рощик, якій цього року виповнюється 88 років. Активну участь у цьому заході прийняли члени нашої спілки, серед них і О.Йоник з Головківки, -відмітив В.Кондрескул.  

У розмові зі мною О.Йоник підкреслив:

- Ми продовжуємо «Добрі справи» нашого народного депутата України Сергія Анатолійовича Кузьменка, який свого часу запропонував нам разом робити добро – допомагати тій категорії людей, котрі найбільш вразливі. Влада і соціально-відповідальний бізнес на селі – це велика сила в Олександрійському районі.  І ця робота, яку виконали члени нашої організації сьогодні,  – це данина і повага до матері загиблого воїна та світла пам`ять про наших побратимів сучасників. Як часто говорить народний депутат: «Лише мирна праця забезпечить щастя і добробут людей».    

Іван Мельник 

Просмотров: 558 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]