Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
16:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 13 » 5 спартакіада групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» визначила переможців
15:36
5 спартакіада групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» визначила переможців

 Протягом трьох вихідних тижнів (28.01, 06.02 та 11.03. 2017 р.) під егідою засновника спартакіади працівників аграрної галузі Олександрійщини генерального директора групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», нині народного депутата України А.І. Кузьменка, проходили спортивні змагання в 10 видах спорту: з міні- футболу, баскетболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок, армспорту та перетягування канату, в дартсі та естафеті «Олімпієць». Біля 250 спортсменів- аграріїв з 11 структурних підрозділів компанії боролися за 5-й ювілейний перехідний Кубок  ТОВ «УкрАгроКом».

Змагання проходили в дружній спортивній атмосфері, де панував спортивний азарт, кипіння емоцій спортсменів, які демонстрували свою кращу універсальну спортивну майстерність у різноманітних видах спорту. Вболівальники щирими оплесками та вигуками підтримували своїх представників команд, які вміють не лише добиватись великих успіхів у вирощуванні високих врожаїв, а й показувати справжню спортивну підготовку.

-Здоровий спосіб життя, активне зайняття спортом, залучення молодого покоління аграріїв до фізичного гарту, за словами народного депутата України А.І.Кузьменка, – це шлях до їх вдосконалення, до виховання моральних якостей у формуванні особистості сучасності, якій притаманний дух суперництва.

11 лютого в ДСЮШ №2 відбулися фінальні змагання. Відкриваючи урочисту частину змагань, комерційний директор групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» Павло Фесюк, наголосив:

- Справді, це свято спорту, який компанія активно культивує, інтегрує у загальну філософію розвитку компанії. Приємно, що з кожним роком збільшується кількість учасників започаткованої 5 років тому спартакіади серед аграріїв нашої компанії. Сьогодні ми є свідками того наскільки виріс професійний рівень наших спортсменів, їх бажання з кожним роком показувати кращі спортивні результати. Ми не зупиняємося на досягнутому. Приємно, коли команди екіпіровані, коли вони вболівають за честь своїх підрозділів, демонструючи спортивну майстерність, розвиваючи себе фізично та духовно. Спорт – це мир, це дружба, це шлях до нових досягнень, що безмежні у своєму вимірі. Бажаю усім учасникам 5-ї ювілейної спартакіади нових перемог, ноивх досягнень, гарного настрою та спортивної бадьористі.

Гімн України, підняття державного прапору…, а за мить розпочалися фінальні змагання з волейболу за перші три призові місця.

Тріумфальною, заслуженою перемогою це право здобули волейболісти елеватору ТОВ «УкрАгроКом» (керівник, граючий тренер О.Йоник), другу сходинку пошани здобула команда відділку №6 ТОВ «УкрАгроКом» ( с.Дівоче Поле), третє почесне місце – у спортсменів центрального офісу компанії.

У баскетболі не було рівних баскетболістам центрального офісу ТОВ «УкрАгроКом», друге місце у відділку №6 (с.Дівоче Поле), третю сходинку п`єдесталу пошани завоювали гравці з ТОВ «Агро Альянс».

У змаганнях з  міні-футболу знову не було рівних у боротьбі за перше місце футболістам елеватору ТОВ «УкрАгроКом», друге місце за відділком №6 ( с.Дівоче Поле), третє у ТОВ «Агро Альянс».

У настільному тенісі серед жінок Л.Репенько з центрального офісу завоювала перше місце, за нею Ю.Скляр з ТОВ «Цукровий завод» та «бронза» - у І.Сироватки з елеватору ТОВ «УкрАгроКом». Серед чоловіків не було рівних Р.Даценку з елеватор ТОВ «УкрАгроКом», який в 9- ти партіях здобув впевнені, друге місце посів В.Шкуратов з центрального офіс та третє місце за С.Тітаренокм з відділку №5 ТОВ «УкрАроКом» ( с. Михайлівка).

У шахах серед жінок перше місце за Л.Джаліловою з відділку №5 (с. Михайлівка), друге – за Ю.Константіновою з ТОВ «Гермес Трейдінг», третє місце виборола О.Чубік з центрального офісу. А серед чоловіків місця розподілилися таким чином: перше місце - М.Гарнік , ТОВ «Цукровий завод», друге зайняв – А.Брайко, елеватор Тов «УкрАгроКом», третє за представником команди МТК «Петриківське молоко» Д.Поровченком.

У шашках серед жінок перше місце за членом команди з ТОВ «Гермес Трейдінг» Ю.Пилипенко, друге виборола В. Стах з ТОВ «ХПП Добронадівське», третє у О.Терзової з відділку №5 (с.Михайлівка).

У дартсі перше місце посів М.Приходько з «Петриківсього молока», друге – В.Пальцев з відділку №6 (с.Дівоче Поле), та третє – у С.Гаврилова з відділку №5 (с.Михайлівка).

У армспорті не було сильніших від В. Главана (майстер спорту з гирьового спорту), відділок № 6, с.Дівоче Поле, друге місце за М.Живановим з цукрозаводської команди та третє в Є. Куроп`яткіна з «Агро Альянс». 

В естафеті «Олімпієць» не було рівних по вправності і швидкості знову таки команді елеватору ТОВ «УкрАгроКом» (не зважаючи на те, що в естафеті у них не було спаринг-суперника), вони показали найкращий результат у часі – 51, 71 секунди. Друге місце за ТОВ «Цукровий завод» та третє за ТОВ «Гермес Трейдінг». У перетягуванні канату рівних не були по силі команді з центрального офісу, друге місце за членами команди відділку №5 с.Михайлівка , третє – у відділка №6 с.Дівоче Поле.

У підсумку командного визначення місць серед 11 команд впевнену перемогу здобула команда елеватору ТОВ «УкрАгроКом» під керівництвом О.Йоника, який в короткому інтерв`ю, підкреслив:

- Відмінно, що 5 років тому, в першій спартакіаді, ми були першими, в наступних трьох спартакіадах не змогли бути першими, але ми старалися, добре готувалися до ювілейної 5-ї спартакіади і раді від того, що змогли вибороти перехідний Кубок ТОВ "УкрАгроКом". Це заслуга наших працівників елеватору, які активно у вільний від роботи час віддають перевагу зайняття спортом. Такі змагання вкрай важливі, вони додають міцного довголіття у спорті, піднімають настрій, надихають на здорове дружнє спортивне суперництво, що являє собою місток у міцності структурних підрозділів групи компаній «УкрАгроКому. Ми вдячні А.І.Кузьменку, який всіляко підтримує масовий розвиток спорту серед кілька тисячного колективу аграріїв.

Друге місце дісталося спортсменам центрального офісу групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» (капітан команди П.Фесюк), третє місце за  самобутньою командою відділку №5 с. Михайлівка, четверте – у ТОВ «Агро Альянс», п'яте - у відділка №6 с. Дівоче Поле, шосте за ТОВ «Цукровий завод», сьоме місце здобули спортсмени з ТОВ «Гермес Трейдінг», восьме місце посіла команда з елеватору «Шарівський», дев`яте – у МТК «Петриківське молоко», десяте за «ХПП Добронадіївське» і одинадцяте місце за «ХПП Королівське».

головного призу – вручення нової екіпіровки П.Фесюк вручив не переможцям змагань – елеватору, а команді відділку №5 с. Михайлівка , яка продемонструвала бійцівські спортивні якості, прагнення до перемоги.

- Ми не зупиняємося на досягнутому, що притаманно успішному розвитку компанії в аграрному секторі України. Досягаючи великих успіхів в сільськогосподарському виробництві, керівництво компанії віддає належну вагу в досягненні і спортивних показників. Починали з кількох команд,з кількох видів спорту, а сьогодні вже 11 команд змагалися в 10 видах спорту. Це радує, всиляє надію, що наступного року кількість команд буде більш представницькою, що змагання будуть більш цікавішими та інтригуючими.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1391 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]