Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
09:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 31 » 40 матерів-героїнь Олександрійщини
22:26
40 матерів-героїнь Олександрійщини
  За попередні роки  вже 40 матерів - героїнь з Олександрійського району отримали це високе звання з врученням одноразової матеріальної допомоги.
Все це добре, але процес дуже задовгий у часі. На шляху стоїть ціла низка документообігу:  від самого заявника - зібрати всі документи на дітей (список довідок включає в себе більше 10 пунктів, - авт.). Далі сільрада, райрада, облрада і адміністрація Президента України. А це понад рік, у кращому випадку, треба чекати. Невже не вистачає довідки з сільради про те, що така то і така виховала до 8-річного віку стільки-то дітей. Наскільки швидше б ішов цей процес. Багато хто з жінок похилого віку не дочекався відзнаки України, або не дочекається,  бо багатьом їм уже далеко за 80 років.    
 Олександрійщина вже привітала 40 своїх матерів-героїнь України (право на присвоєння почесного звання "Мати-героїня" України мають і "Мати-героїні" колишнього СРСР. Ще на 10-х відправлені документи на присвоєння високого звання.
 31 січня голова РДА В.Згама та голова райради М.Бойко привітали ще двох щасливих мешканок району, яких держава  визнала у якості  матерів-героїнь. Відзнаки про присвоєння почесного звання "Мати-героїня", квіти і подарунки цього джня були вручені матері-героїні С.Ф.Мартиненко з с.Пролетарське, яка разом з чоловіком виховала  5-х дочок та  жительці с.Андріївка  Н.С.Ткаченко, яка не дивлячись на молодий вік- 41, народила і виховує семеро дітей: двох синів і п`ятьох дочок.
   Держава високо оцінила подвиг матерів-героїнь за їх материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.
 Іван Мельник
       
Просмотров: 514 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]