Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
05:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 24 » 21 депутат проти об`єднання
23:54
21 депутат проти об`єднання

 24 позачергова сесія Олександрійської міської ради, що відбулася 24 листопада, розглянула 2 питання: про об`єднання громад  та про зміни до міського бюджету.

По проекту про об’єднання громад, що передбачає перспективним планом приєднання до Олександрії 43 населених пунктів  Олександрійщини, відбулися дебати.

 Зі слів доповідачів: міського голови С.К.Цапюка та більшості депутатів таке об’єднання неможливе, бо по-перше: самі сільські голови проти такого злиття села з містом;  по-друге: відсутнє економічне обґрунтування вигоди. Думки розділилися, а  результат голосування поставив попередній вердикт  -  21 депутат проголосував  про відмову  про утворення громади сіл і м. Олександрії до вияснення на обласному  рівні та по результатах волевиявлення територіальних громад міста та району.

  Депутати іншим рішенням  розділили державну субвенцію, що надійшла до міськбюджету на 2016 р. на суму 3,2 млн. грн. (на надання пільг і житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та скрапленого газу, на зарплатню учителям, оплату за енергоносії для освітніх закладів ).   

ФОТОРЯД

О.Оскар    

Просмотров: 1098 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]