Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
06:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 31

 26 березня у спортивних залах Олександрійського колегіуму відбулась обласна спартакіада з волейболу серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н. під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?” У змаганнях взяли участь близько 190 спортсменів Кіровоградської області, які представляли Олександрійський, Олександрівський , Знам`янський, Кіровоградський, Устинівський, Онуфріївський, Новоархангельський, Новгородківський та Вільшанський райони.

Команду Олександрійського району представляла ДЮСШ «Колос»: відділеннями з с. Олександрівка (тренер юнаків Володимир Душенко, тренера дівчат з с. Головківка Петро Ковальчук та Сергій Зайченко з селища Нова Прага). У результаті цікавих і захоплюючих баталій на волейбольних майданчиках найкращий рівень підготовки серед юнаків продемонстрували волейболісти з Онуфріївського району, другими стали спортсмени з Новоархангельського рай ... Читать дальше »

Просмотров: 820 | Добавил: wernega | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)

 Осінні роботи по очищенню русла Березівки вселили надію мешканців на те, що таки річка буде мати не лише зовнішній вигляд, а й практичне своє спрямування – буде з чистою водою і риболовлею, яку хочуть бачити мешканці Олександрії. Покоління 70-х років минулого століття добре пам`ятають, коли з містка можна було стрибнути у воду не боячись дістатися дна... та й коропи водилися неабиякі...

Основні роботи, завдячуючи виділенню коштів з обласного екологічного фонду, у чому сприяв губернатор Кіровоградщини С.Кузьменко, були освоєні  місцевим "Олександрійським міжрайонним управлінням водного господарства». Але на думку людей, не все, що було заплановано зроблено.

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев, який безпосере ... Читать дальше »

Просмотров: 994 | Добавил: wernega | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)