Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
14:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 18

Головний тренер ФК  "Олександрії" Володимир Шаран розповів про завдання на другу частину сезону, а також висловив жаль, що не вдалося підписати сербського форварда Дубаїча.

- На жаль, з нападаючим Бояном Дубаїчем у нас не вийшло, тому будемо грати двома нападниками – В.Пономарем та С.Кулішем. Правда, ще одне вакантне місце у нас є. Основне завдання - потрапити до першої шістки, а вже потім виконати максимальну задачу - потрапляння в єврокубки", - сказав В.Шаран у коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, що після 18 турів "городяни" займають четверте місце, набравши 29 очок.

Сайт «Футбол»

Просмотров: 1162 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

У зв`язку з товарною блокадою окупованої території сходу України виник дефіцит вугілля на ТЕЦах, що призвело до можливого відключення напруги в ряді областей України.

- Чи буде відключення подачі електроенергії на Кіровоградщині, запитали в губернатора С.Кузьменка?

- Відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, під час якого прийнято рішення про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичної безпеки України. Крім цього, зазначена проблематика обговорювалася вчора на позачерговому засіданні держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки під керівництвом віце-прем'єр-міністра України Г.Зубка, у якому взяли участь голови облдержадміністрацій та керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій.

- На сьогоднішній день на генеруючих теплостанціях достатньо вугілля для того, щоб впродовж 45 днів не було жодних проблем в ене ... Читать дальше »

Просмотров: 1284 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

- Налаштування нового екрану на КСК «Ніка»! Відео не передає якість, але все ж..., – написав на своїй сторінці в Фейсбуці директор ФК «Олександрія» Д.Кітаєв після того, як 17 лютого відбулося тестування нового сучасного світлодіодного табло на стадіоні. 25 лютого welcome на матч ФК «Олександрія» - ФК «Волинь», - підсумував Д. Кітаєв.

Просмотров: 1108 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)