Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
00:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 23

"РК» ("Рідний Кіровоград") взяв ексклюзивний коментар у нового очільника області Сергія Кузьменка. Ми попросили голову ОДА відповісти на основні звинувачення активістів кіровоградського Євромайдану щодо приналежності до одіозної «Партії регіонів», участі в кіровоградському Антимайдані 26 січня та організації тітушок, а також голосування за диктаторські закони 16 січня.

- Я завжди вважав, що Україна повинна йти європейським шляхом розвитку. І був переконаний, що зможу посприяти їй у цьому, оскільки «Партія регіонів» декларувала курс на євроінтеграцію», - зазначив він стосовно вибору партії. – «Рішення переглянути ці плани, що привело до відомих подій, приймали за всіх нас кілька людей на чолі держави, і я до цього не маю жодного стосунку».

- Я не знаю Антимайдан то був чи ні, для мене було важли ... Читать дальше »

Просмотров: 430 | Добавил: wernega | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

З 27 по 28 вересня Кіровоград, Знам’янка, Олександрія, Світловодськ, всі села та селища, що обслуговує ОКВП "Дніпро-Кіровоград", залишаться без води.

Про це  повідомив заступник голови ОДА Віктор Рєзнік під час  засідання обласного штабу з питань підготовки господарського комплексу області до забезпечення сталого проходження опалювального сезону. Причина відключення водопостачання – плановий ремонт ПАТ "Кіровоградобленерго" електромереж і повне відключення підстанції, від якої отримують живлення  насосні станції ОКВП "Дніпро-Кіровоград" у  Світловодську. Варіантів іншого живлення немає, наголосив Віктор Рєзнік. Тому жителів області та заклади просять на два дні запастися водою.

Також посадовець додав, що «Кіровоградобленерго"  проводить ці роботи, аби уникнути аварійних відключе ... Читать дальше »

Просмотров: 428 | Добавил: wernega | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)