Поздравляем Вас Гость
Четверг
18.04.2024
23:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 12

 Підводячи підсумки третього туру 24- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги, слід відзначити приємну новину: лише ФК «Олександрія» уникнув  поразок і нічиїх – 100% здобуття очок  після третього туру.  Другу сходинку зайняла дніпродзержинська «Сталь», яка впевнено перемогла на виїзді в Тернополі  місцеву «Ниву» з рахунком  4:1.  В «Сталі» відзначився колишній гравець молодіжного складу ПФК «Олександрія»  Котляр.  На третьому місці  також з сімома очками знаходиться наш найближчий сусіда «Гірник-Спорт», який  мав  шанс здобути перемогу над кіровоградською  «Зіркою», вівши вже на 29-й хв. матчу, але Рудницький в другому таймі на 69-й хв.  зрівняв рахунок.    

Нагадаємо шанованим читачам  «Істини ... Читать дальше »

Просмотров: 580 | Добавил: wernega | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Мій співрозмовник  голова  спілки Громадської організації «Олександрійська районна спілка  ветеранів війни в Афганістані (воїни-інтернаціоналісти) Валентин Кондрескул.

- Днями  члени Вашої  спілки перебували в зоні АТО, доставивши допомогу воїнам, що ведуть бойові дії в зоні АТО. Розкажіть, будь ласка, більш детально. 
- Все правильно.  Члени нашої спілки діють цілеспрямовано, відшукуючи такі  гострі моменти нашого життя, де потрібна найбільша наша  участь та допомога тим, хто її потребує невідворотно.  Ось і цього  разу на пропозицію допомогти воїнам-землякам миттєво відгукнувся народний депутат України від нашого округу  Сергій Анатолійович Кузьменко. У понеділок ввечері відбулася з ним розмова  стосовно допомоги землякам ... Читать дальше »

Просмотров: 463 | Добавил: wernega | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)