Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
20:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 03

Дебютанта першої ліги ПФК «УкрАгроКом» чекає доволі складний матч проти кіровоградської «Зірки». Команді, якій є чого «точити  зуба» на свого суперника  - за  літню поразку вдома від аграріїв з рахунком  2:0 ( 24 серпня 7-й тур). Ломко на 22-й та 40-й хв. поєдинку  встановив остаточний рахунок матчу, який за наступні 50 хв. господарям так і не вдалося нічого вдіяти, щоб  забити бодай один м’яч у ворота аграріїв. Чесно кажучи, на той момент, при всій повазі та вподобанні до  украгрокомовців, гадав, що буде, в кращому випадку,  нічия.  Як добре, що помилився.

  Сьогоднішня «Зірка» - це 33 футболісти ( здається, що за кількістю гравців  їй немає рівних у першому дивізіоні, - авт.). У ... Читать дальше »

Просмотров: 482 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

   Петро Симоненко – лідер українських комуністів. Має великий досвід у президентських перегонах – приймав у всіх участь. При Кучмі був за крок від перемоги, та з певних причин програв останньому. Ходили різні плітки, чутки.  Його електорат – діти війни, ветерани війни і праці. 10% голосуючих він відбере, бо цьому посприяла нова влада, котра відібрала  в комуністів ідеал життя – Леніна. Здається, що 99% усіх пам’ятників, які були встановлені  в Україні, за кілька днів були знесені хвилею нового порядку . Це найкраща реклама для комуністів, і антиреклама – для свободівців.

Ренат Кузьмін – заступник генерального прокурора України. Виходець з Донецької облас ... Читать дальше »

Просмотров: 407 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)