Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
17:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 14




Вулиця 6-го грудня через кілька років втратить свою історичну цінність. Кожного року зникають будиночки з візерунками, кладкою, що нагадує український класицизм барокко. Побудовані  ще в позаминулому та минулому столітті, а то й раніше.  Скільки їх вже зникло. Не перелічити.  У переліку пам`яток місцевої архітектури ще кілька років тому значилось 12 найменувань будинків, що були побудовані в Олександрії в першій половині  XIX століття і мають історичну цінність. Згадайте, хіба кому це цікаво... лише на одному будинку влада всіх радянських і  пострадянських встановила металеву вивіску, що говорила про те, що це пам`ятка архітектури середини XIX століття. А знаходився цей будинок саме по вул. 6-го грудня. Зараз у ньому кабак під назвою "РіФ". Обіцяли зберегти дошк ... Читать дальше »
Просмотров: 582 | Добавил: wernega | Дата: 14.10.2013 | Комментарии (0)

  Подібне озеро з`явиться через кілька днів перед дитячою лікарнею, коли розпочнуться  затяжні осінні дощі. Ось таку картину мешканці вул.Червонокозачої споглядають десятиліттями.З весни до осені. Дехто має вже лодку...  Кілька років тому назад взялися були ремонтувати, та справа закінчилась прокуратурою, судами... А люди, як черпали зі своїх погребів  та  вигребних ям водну каламуть  так і черпають по цей день, ...як не можна пройти до лікарні...
  Правда кілька днів тому "полатали" дорогу. Вкладали асфальт під світло фар - знову на кілька місяців  - до початку зими.  Червонокозача є ливнівкою, а не вулицею. Дорогу дещо підремонтували - відтепер більше дощових потоків будуть збиратися в озеро, що може  підтопити і саму дитячу лікарню.  Здається, що гіршої ділянки в Олександрії  більше немає. А проблема в тому, що встановлена нова зливна яма вже забилася сміттям - треба чистити.  Але чомусь цим питанням ніхто не баж ... Читать дальше »
Просмотров: 488 | Добавил: wernega | Дата: 14.10.2013 | Комментарии (1)

Козацькому роду нема переводу

 

14 жовтня  < ... Читать дальше »

Просмотров: 1017 | Добавил: wernega | Дата: 14.10.2013 | Комментарии (0)