Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
16:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » 17- й тур розставив усіх на свої місця
22:27
17- й тур розставив усіх на свої місця

Останній тур, – 17-й,  перед зимовими канікулами розставив команди згідно їх здобутків. Для одних команд – успіх, для інших – фіаско. Ось що значить втратити в останньому турі 3 переможні очки. Іх втрата, і вони тебе вже відкидають  вниз турнірної таблиці.

  Й гадки не мали  сумчани, що гра продовжиться аж на 8 хв.! І це не вся біда – страшніше було в кінці, коли на 90+8 хв. було призначено  пенальті у ворота господарів.  Каваців  приніс чернігівчанам  очко, і право залишитись на 6- му місці.  «Суми» - 10-е застовбили за собою.  

 «Буковина» несподівано розгромила миколаївців – 4:0, які  втратили 10- е місце.   Головачук,  11 хв.,Толстяк, 34 хв., Степанков, 65, хв. та Королянчук  на  75- й хв. принесли перемогу аутсайдеру, який  заявив про себе, що не все ще втрачено для «Буковини»- дочекайтесь весни.  А для «Миколаєва» - прийшли тяжкі фінансові часи. Чи зможе команда стартувати навесні – це питання відкрите.

Найбільше негативно здивувала «Зірка», як а була   в верхній частині таблиці, та не довго. Пішов  А.Бузнік, пішов  і С.Гасанов. Кажуть, що місце готувалось  Лавриненку, який  повіз команду до «Полтави». Нульова нічия -  жадане очко за останні  тури. Кіровоградці пішли на канікули з 14-м результатом (4 виграші, 5- нічиїх та 8- поразок  – 17 очок – здобували в кожному турі по очку, - авт.).

«Полтава» втратила  почесне 5- те місце, задовольнившись 7-м.    

Впевнено  крокує другою командою  ліги – дніпродзержинська «Сталь», яка на 22-хв. голу Куліша, забезпечила собі лідерську позицію, підібравшись впритул до «Олександрії». Правда в останньої навесні гра в запасі з «Динамо-2».    

Для «Гірника-Спорт» домашній  матч з «Нафтовиком-Укрнафта»  розпочався провалом. Сондей вже на 7-й хв. відкрив рахунок на користь гостей. Довго прийшлося боротися за перемогу. Дякувати «дублю» Королькова, який на 57- й та 72-й хв., міцно утримувати третю позицію в таблиці. Більше того стояти за крок від другого місця.  

«Тернопіль»  не зумів  втримати перемогу над своїми земляками – «Нивою».  Забивши в першому таймі на 12-й та 22-й хв., не змогли втримати перевагу в другому. «Гості» - «Нива» змогла відігратися, довівши гру до нічиєї. Правда, «Тернопіль» залишив  за собою почесне 4-е місце.

Завдячуючи Хльобасу, який  в останніх турах демонструє  свої найкращі якості форварда – забиває, і не по одному м`ячу. Його гол на 58-й хв. вивів команду динамівців  на 5- те місце.

 Алчевська «Сталь» - на передоостанньому місці.

"Геліос" найбільше  втратив у 17- му турі - 5-те місце, якби переміг "Олександрію", а так залишився на 9- му.     

І.Мельник   

Просмотров: 415 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]