Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
11:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 10 » Звитяжна перемога, або вольова перемога "Олександрії"
01:25
Звитяжна перемога, або вольова перемога "Олександрії"

09.08.14, 19.00, КСК «Ніка», 1100 глядачів, +32С, оцінка поля -5

ФК «Олександрія» -«Нафтовик –Укрнафта»- 2:1(0:1)

Головний арбітр:В.Саїк(Одеса).

Асистенти арбітра: Е.Куреба, О.Река(Жовтий Яр, Одеська обл.).

4-й резервний арбітр: Д.Резніков (Дніпродзержинськ).

Делегат ФФУ: М.Тіхонов (Донецьк).

«Олександрія»: Новак,  Сухоцький, Леонов (Микицей, 88), Кіча (Чорній, 61),  Пономар, Чепурненко(Грицук, 46), Запорожан, к/к, Старенький (Ямполь, 17), Імереков, Банада, Басов.

Запасні: Леванідов, Гуськов.

Головний тренер: Володимир Шаран.

«Нафтовик-«Укрнафта»:  Тимофєєв, Вечтомов, Бояринцев, к/к,  Вайда, Сітличний, Білий (Пасіч, 74), Павелько, Боровик, Сандей (Радіонов, 80), Шестаков (Зайчук, 79), Левига (Войцеховський, 74).     

Головний тренер: В.Колесник.

Попередження: Леонов,36,  Запорожан,41,  Сухоцький, 83,  Новак, 90+1,  - Білий, 39.

Голи: Левига, 19, - Пономар, 64, Чорній, 71.     

На початку матчу вболівальники та  футболісти у скорботі хвилиною мовчання віддали шану світлій пам`яті відомого українського  футболіста А.Баля,  який  9 серпня раптово помер.

Таки дав справжній бій охтирський  «Нафтовик-Укрнафта» футбольному клубу «Олександрія. Особливо  це стосувалося першого тайму – гості зіграли на куражі після першого ними забитого голу в нинішньому Чемпіонаті.  Сталося це на 32-й хв. складного і напруженого поєдинку, коли наша команда, фактично, захищалася, а рідкі контратаки особливої загрози воротам гостей  не створювали. Удар Левиги, коли він залишився наодинці з Новаком, і гості повели в рахунку. Безумовно, що все можна було очікувати, але не гол.  Помилялися наші гравці і нападі, і в захисті,і в побудові комбінацій.  Один епізод, що міг змінити рахунок на нашу користь не використав на 15-й хв. Чепурненко, якби ж дотягнувся до м`яча, то виходив би віч-на-віч з Тимофєєвим.  Вправнішим у цьому  моменті був голкіпер з Охтирки. Отримав  травму  Старенький. Спочатку  сильний удар в голову м`ячем,  через кілька хвилин, підвернувши ногу, попросив, щоб його змінили (про це повідомив пізніше  вже на  прес-конференції гол. тр. «Олександрії» В.Шаран, - авт.).

Кілька атак було загублено через нервозність нашої дружини.  Пономар не завжди був у своїй зоні, коли можна було з неї атакувати. Явно, що гості в  першому таймі переграли «Олександрію»  позиційно, швидкостями, створеними моментами.

Уболівальник чекав змін стилю гри  в другій половині поєдинку. І вони відбулися!  Вийшов на поле Грицук – той, хто вміє  взяти гру на себе, той, хто вміє  налаштувати своїми фінтами, швидкостями, задумками  інших, бо не лише сам грає, а й  змушує грати інших. З появою Чорнія –з`явилася міцна зв’язка між Грицуком – Чорнієм - Пономарем. Включилися швидкості, розіграні комбінації        вселяли обнадійливість на успіх в подальшому.  На 64-й хв. Грицук  зробив все, щоб Пономар забив: Василь обіграв захисника, зупинився, витримав  пазу, вийшов на ударну позицію  і віддав філігранний пас на Пономаря – 1:1.  Через дві хвилини Пономар з гострого кута пробиває головою, але м’яч летить прямо в руки воротарю суперників.  А вже на 71-й хв.  черга  надійшла відзначитися і Чорнію. Правим  флангом пройшла організована атака господарів Запорожан  точнісінько під удар  віддав  пас на Чорнія, а той вже з льоту гарматним пострілом всаджує шкіряного в ворота «Нафтовика», вивівши нашу  команду вперед.

В.Шаран змінив  тактику гри: один опорний захисник,а то всі більше були підключені під напад.І це  дало бажаний результат. В.Колесник робить відразу 2 заміни. Вийшли  Пасіч, а Левигу, котрий забив перший гол, змінив Войцеховський. Далі досвідчений Зайчук і Радіонов мали підсилити гру. На 83-хв. олександрійці  могли спокійно перевести подих, якби після пасу Грицука, Чорній  не пробивав би сам, а віддав  впоперек  воріт, де набігав Пономар, рахунок міг бути збільшеним.

На 88-й хв. гості організували контратаку, яка також могла увінчатись успіхом 

І в  доданих 4-х хв. матчу олександрійці були господарями на полі.

Прес-конференція

В.Колесник, головний тренер

«Нафтовик-Укрнафта»:

- Цікава гра. Суперник проявив характер зумівши забити 2 голи. Якби ми забили, то могло все піти по-іншому. Нашу молоду команду вдалося переламати. Суперник добре укомплектований, досвідчений. Ми підготувалися до гри –«закрилися», як це дуже часто робить «Олександрія».  Постаралися не дати грати супернику. Самі вилітали  в атаки. У другому таймі втомилися. Самі  винні – треба реалізовувати всі гольові моменти. Задоволений  діями Шестакова.  Попереду домашній матч з вашими земляками – кіровоградською  «Зіркою».

В.Шаран,  головний тренер ФК «Олександрія»:

-   Ми добре налаштовувались на цю гру. Знали, що суперник омолодився, що команда  має інший малюнок гри. Перший тайм зіграли не так як треба – схибили тактично, занервували. Пропустили гол. В перерві відбулася «профілактична робота в роздягальні», яка спрацювала. Вийшли на поле Грицук і Чорній, котрі внесли свою лепту в перемогу. Було бажання перемогти.  Грати з «Нафтовиком» дуже важко, це друга перемога за останні  14 років.  І наступний матч з «Сумами», не дивлячись на сьогоднішню їх домашню поразку від «Геліоса»- 1:4, буде дуже складний. Сьогодні нас турбує відсутність на полі Іващенка, Шендріка, Бідловського, які через травми в найближчі матчі не зможуть нам допомогти. Завтра і Грицук поїде до Києва на оглядини в медцентр  - проблема зі спиною. Підготовка до матчу буде вестися в запланованому режимі. Спарингу не буде. Відмінили матч з «П`ятихатською» через спеку. Не будемо сильно перевантажувати фізично гравців. Завтра вихідний, а в понеділок одноразове тренування. Вітаю всіх з перемогою!

За що ми і любимо футбол. За його непередбачуваність, неперевершеність, жорсткість, агресивність і бажання "битися " до завершення поєдинку. Такі матчі закаляють волю, додають фізичну  енергію  - не "здаватись" за будь- якого рахунку і розкладу гри на полі. Виграє  у кого сильніший дух,  більше прагнення  і цілеспрямованість на шляху до перемоги.

Важко  даються перемоги у всьому, тим хто працює натхненно і жертовно  у всьому, і в спорті  також. Вони несуть  у собі  виконання  бажань уболівальника - бачити свою команду переможницею. І так буде завжди. Не зупинятись на досягнутому!  Головне, щоб не заважали, ті,  хто в своєму житті нічого  путнього не зробив на благо олександрійців. Вагомі здобутки в повсякденній праці, в спорті, в соціальній політиці таких людей не цікавлять. Вони шукають собі "слави" на плітках. Якщо ми будемо жити вчорашнім днем - у нас ніколи  не буде світлого завтра. Філософія життя дуже проста річ. Зрозуміли б це апологети, що  живуть минувшиною, що відійшла у вічність назавжди.            

Іван Мельник         

Просмотров: 569 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]