Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 21 » Звенигородка відсвяткувала День села
16:39
Звенигородка відсвяткувала День села

12 вересня  Марто-Іванівка  дала старт  святкуванню Дня села, що є складовою  частиною Звенигородської сільської ради. Свято вдалося. 19 вересня прийшла черга до Звенигородки. Вперше за  своє багаторічне існування село Звенигородка, його мешканці, що входять до адміністративного центру Олександрійської міської ради, зібрались разом,  дружною, єдиною  громадою, щоб разом  відсвяткувати День села.  Уквітчана сцена, виставка народних майстринь художньої творчості  – умілець вишиванок. Безпрограшна лотерея, конкурс на приготування домашньої кухні. Пісні, виступи  аматорів  місцевої художньої самодіяльності, народного хору «Веселка»  та  виступи юних каратистів, гімнастів з Олександрії створили атмосферу справжнього радісного і веселого свята всім присутнім, хто прийшов цього суботнього дня розділити спільно родинність і дружбу звенигородчан.

Секретар сільської ради Ольга Котляр у своєму привітанні наголосила про головну роль громади, що зароджується нова традиція – святкування Дня Звенигородки, що стане традиційною, щорічною віднині: 

  •  Завдячуючи нашим односельцям, їх небайдужому ставленні до свого села, спільно було сплановано, організовано сьогоднішнє свято. Наші односельці люди моторні, трудящі і успішні у своєму повсякденні. Дружба, єдність, взаєморозуміння, масовість присутніх і участь у святі, показує наскільки ми любимо свою Звенигородку.   Наша Звенигородка найкраща, вона овіяна степами, луками і тихим плином Інгульця, вона ошатна, гарна і простора, вона має найкращих людей.

  А далі вітання від керівництва ТОВ «Гірник».  Головний бухгалтер  Т.Костенко привітала кращих працівників господарства подарунками. Серед них механізатор  В.Тяглий, водій  -В.Петрушенко, комірник – В.Фоменко. Відзначила сільська рада і 5 молодих подружжів в яких цього року народилися дітки. Згадали поіменно довгожителів, учасників ВВв та привітали їх, згадали скільки загинуло в роки війни за мир і спокій в Україні…

Від імені міського голови звенигородчан  вітала депутат міської ради, депутат даного виборчого округу Ольга Бондар, котра завжди зі своїми виборцями, з їх радістю і проблемами:

  • Сьогодні Звенигородка  святкує вперше День села - це знаменно, що мешканці вирішили розпочати добру традицію єднання і взаєморозуміння, бо такі починання зобов’язують  до миру і добра, до добробуту і злагоди в суспільстві, до творення нового і красивого, до розквіту села. З такими людьми воно обов’язково збудеться.  Від імені депутатського корпусу, від себе особисто та від імені міського голови С.К.Цапюка прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня Звенигородки, побажання миру, віри, надії і любові, що все в нашій Україні буде добре, що села будуть  квітнути і розвиватися, а їх мешканці будуть щасливими і успішними. 

  Від імені міської ради було вручено сучасний музикальний центр. Дарунки цього дня від тих, хто прийшов розділити радість односельців  стали хорошим моментом, коли громаді села приділена особлива увага і  шана, що зібралася разом, щоб привітати один одного зі своїм сільським святом, що буде мати гарне продовження і в  майбутньому.    

І.Григорович

Просмотров: 1270 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]