Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 8 » Зустріч трьох поколінь
19:19
Зустріч трьох поколінь

 Сьогодні в Будинку культури смт Нова Прага відбулися урочистості з нагоди «Дня  пам`яті та примирення» в другій світовій віні 1939-1945 років. Зібралися три покоління воїнів-українців. Учасник бойових дій  у ВВв Чумак О.Т,  воїни-інтернаціоналісти – афганці (О.Банул, М.Волков, В.Гейко, О.Гетьманець, О.Скляревський, С.Бояр, О.Конопелько, О.Бондаренко, М.Бондар), які ведуть активну життєву позицію на селищі та учасники АТО В. Просяник, С.Крячко та А.Гейко, які сьогодні перебувають у відпустц. Сьогодні менше всіх говорило молодше покоління, а більше слухали ветерана, учасника бойових дій Олександра Тихоновича Чумака, який розповів  присутнім у залі про страшну трагедію 1941-1945 років у житті нашого народу. Розповідь ветерана затронула найпотаємніші струнки людського співпереживання за тих, хто віддав  своє юне життя на вівтар Перемоги над фашизмом – найлютішим  ворогом світу.    

Від імені афганців з коротким словом виступив голова Олександрійської районної спілки ветеранів в Афганістані воїнів-інтернаціоналістів) Валентин Кондрескул, який привітав  учасників війни зі славною датою  в життя українського народу та побажав світлого мирного неба над головою і довгих років життя.  

Зустріч перепліталася піснями, танцями та віршами вихованців місцевої школи та  працівників Будинку культури. Від влади була присутня заступник голови селищної ради І.Сафронова.

Такі заходи потрібні, бо вони виховують у молодого покоління  мужність, патріотизм  та національний дух непоборного, волелюбного  українця.

І.Мельник  

Просмотров: 1062 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]