Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
05:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 23 » «Зоря» (Луганськ) – ФК «Олександрія» - 2:1 (2:1)
23:28
«Зоря» (Луганськ) – ФК «Олександрія» - 2:1 (2:1)

23.06.2015р., 17-00, м.Запоріжжя, стадіон «Торпедо», +30C

«Зоря»: Сантіні, Каменюка (к), Гордієнко, Сіваков, Опанасенко, Хомченовський, Петряк, Малиновський, Чайковський, Любенович, Тотовицький.

2-й тайм: Левченко, Сіваков, Гордієнко (Шершень, 60), Ярмаш, Калінін, Гречишкін, Хомченовський, Петряк, Ліпартія, Дорошенко, Банасевич.

Гол.тренер: Ю.Вернидуб.

«Олександрія»: Кучинський , Ломко, Чепурненко, Бичков, Жук, Імереков, Козак, Койдан, Леонов, Трояновський, Коломоєць.

2-й тайм: Новак, Шендрік, Микицей, Басов, Мягков, Голенков, Гуськов, Банада (С.Чеботаєв, 75), Степанюк, Бідловський, Іващенко.

Гол.тренер: В.Шаран.

Голи: А.Гордієнко, 24, А.Тотовицький, 2, – О.Ломко,12.

На гол Ломка на 12-й хвилині, коли наш гравець був першим на м’ячі, після атаки  у зв’язці Коломоєць-Козак, господарі поля через 12 хвилин зрівняли рахунок. Це зробив Гордієнко, а через 5 хвилин Тотовицький  виводить «Зорю» вперед. До завершення матчу цей рахунок не змінився. «Зоря» дуже сильний суперник – з підбором гравців, котрі вже роками зіграні. Цей спаринг став хорошим уроком. До всього цього слід додати, що В.Шаран виставив на матч гравців, котрі перебувають на оглядинах. Воротаря – Кучинського з ФК «Полтава», польових гравців: Козака, Жука – з «Десни»,  Є.Трояновського (1993 р.н., м.Слов`янськ) з молодіжного складу «Металург»(Д) та  27- річного C.Чеботаєва («Сталь»(А), «Гірник-Спорт». На поле виходили ті гравці, котрі менше всього були задіяні в минулого чемпіонаті. Тренерський штаб ще раз хоче перевірити якість гри окремих гравців, адже після 27-го червня декого з гравців «Олександрії» вже не буде в складі команди. На зміну  прийдуть інші, ті, хто більш вправніший, більш майстерний і на додачу ще й фартовий.

Сьогоднішній поєдинок - крок до становлення команди, перевірка гравців до іншого темпу, манери та якості гри.  Інший рівень буде перш за все вимагати від гравців фізичну витривалість на всі 90 хивлин поєдинку. Коли це буде в команди, тоді можна буде говорити про готовність "Олександрії"  вирішувати головне завдання - закріпитись серед найсильніших.    

І.Мельник

Просмотров: 1085 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]