Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
04:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 13 » Змагаються підрядники, а виграють мешканці
22:35
Змагаються підрядники, а виграють мешканці

Сьогодні міська влада ставить завдання перед комунальниками якомога якіснішого поліпшення  умов проживання людей в багатоквартирних будинках. Це стосується  не лише комунальних послуг, а й поточних внутрішніх ремонтів будинків.   

Мова йде про колишні гуртожитки, котрі належали підприємствам міста, але у свій час були передані до комунальної власності міста. Люди в цих будинках проживали тимчасово, але тимчасовість стала постійною. Звісно, що відношення мешканців до житла було і залишається  двояким…  

У розмові з директором КП «Житлогосп»  В.Костенком, вияснили, що влада пішла назустріч мешканцям колишніх гуртожитків, не дивлячись на їх значні борги по сплаті квартплати, а це єдине джерело накопичення коштів на рахунках будинків, що дозволяє при справній сплаті, ремонтувати житло, розпочати внутрішній ремонт під`іздів. 

- «Житлогосп» в свою чергу, щоб поліпшити якість ремонтних робіт, організували змагання серед підрядників.  Так, ПП «Грант-житлу» та ПП «Житлосервісу»  ми доручили відремонтувати  відповідно  будинок № 136 по пр. Леніна та  по вул. Першотравневій, 57/а (колишні гуртожитки вугільників та кранобудівників, - авт.). За місяць, до кінця травня, в під’їздах буде зроблено ремонт: приведені в поряд фасади-входи, коридори, сходові клітини і таке інше. Ці ж підприємства в рамках благодійності оновили автозупинки в районі колишнього рудоремонтного заводу, - наголосив В.Костенко.  

Директор ПП «Грант-житло» Г.Глазков,  має великий досвід  у комунальній сфері. На протязі багатьох років підприємство обслуговує житловий сектор по наданню послуг та поточних ремонтів. Оглянувши перший етап  робіт підрядника, починаючи від цоколю, крильця, коридору та першого поверху (сходові клітини), пересвідчились, що якість робіт задовольняє потребам жителі. Штукатурка, побілка, фарбування, встановлення поручнів, облаштування точок електромережі покращило комфортність проживання квартиронаймачів.  Люди побачили, якщо є бажання і дисципліна оплати  – буде й результат. 

І.Мельник (газета "Вільне Слово")         

Просмотров: 1188 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]