Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
14:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 22 » Завтра великий футбол
16:59
Завтра великий футбол

23 жовтня о 17. 00  на КСК «Ніка»  в рамках 24-го Чемпіонату  з футболу серед команд першої ліги зустрічаються ФК «Олександрія» - ФК «Тернопіль». Лідер  приймає також одного з трійки лідерів – суперник займає третє місце в турнірній таблиці. Відрив олександрійців  від тернопільчан складає 9 пунктів плюсу нашої команди гра в запасі.

Гості прибули до Олександрії  на 15.00.  Зупинилися в готелі «Гостинний двір». Вже на 16.30 на КСК «Ніка»  відбудеться передматчеве тренування.

Василь Івгеш повідомив, що на матч  з «Олександрією» він заявив 16 гравців. Воротарі: С. Русан, М.Плетеницький; захисники: А.Дубчак, І.Курило, С.Клекот, С.Атласюк; півзахисники: А. Кондзьолка, Р. Волошинович, І.Мединський, Р.Гаврилюк, Ю.Соколовський, Т.Кривий, Т.Гром’як; нападники: Б.Семенець, А.Дорі, І.Тарабалко.

Не поїхали до «Олександрії» В. Чорний (травма хрестоподібних зв’язок) , С. Полянчук (травма),  В.Богданов (розрив «задньої», вибув на невизначний термін), а також третій воротар Іван Мельник, молодий оборонець О.Тракало (залагоджує питання в ліцеї) та С. Куріцький (за сімейними обставинами).

 Все ясно і чітко. Будемо чекати результату матчу. Скажу, що гості налаштовані на хорошу гру. Готові дати бій лідеру, як і годиться.

Олександрійці  після  втрачених 4-х очок також  готові дати бій супернику, тим більше, що в домашніх стінах і стіни  допомагають.

 Усі на матч! Кому не байдужа наша  славна  «Олександрія»! Бо вже 3-го листопада "Олександрія"  буде грати в Дніпродзержинську проти місцевої "Сталі".

І.Мельник  

Просмотров: 450 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]