Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
22:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 4 » Затримано насильника над неповнолітньою
13:30
Затримано насильника над неповнолітньою

Мешканець Олександрійського району, перебуваючи у стадії сп`яніння зґвалтував неповнолітню дівчину, а також забрав у неї мобільний телефон та гаманець зі 100 гривнями.

Як повідомили в секторі комунікації поліції Кіровоградської області, в неділю до відділення поліції Олександрійського району надійшло повідомлення від жительки населеного пункту. Жінка розповіла про скоєння злочину стосовно її неповнолітньої родички.

Двоє дівчат поверталися додому. Одна з дівчат  пішла в напрямку свого будинку, а інша подруга далі пішла одна. Через певний відрізок часу за нею почав слідкувати незнайомець. Проходячи повз пустир молодик  накинувся на неповнолітню дівчину. -Отримавши повідомлення про подію, поліцейські почали пошуки зловмисника. Упродовж доби вдалося встановити особу, причетну до кримінального правопорушення. 22-річного мешканця іншого села було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, - наголосив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

О.Оскар

 

Просмотров: 983 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]