Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
21:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 14 » Подія №8. «Заслужений художник України» – Олександр Охапкін, і не тільки
23:13
Подія №8. «Заслужений художник України» – Олександр Охапкін, і не тільки

Указом Президента України від 25 червня 2016 року № 276 про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України Почесне звання «Заслужений художник України» було присвоєно викладачу Олександрійської дитячої художньої школи, відомому художнику з новітнього іконопису Олександру Охапкіну.

 Трудову діяльність О.Охапкін розпочав з 1982 року (після закінчення Київського державного художнього інституту в 1980 році) по теперішній час викладає основи художнього живопису в дитячій художній школі.

За роки художньої творчості написав понад 1000 картин: пейзажів, натюрмортів, портретів, замальовок, сюжетів. 400 робіт пов’язані з іконописною темою. Розписував церкву в Позняках (Київ), Покровський Собор та Свято-Миколаївську церкву в Олександрії. Ілюстратор художніх книжок (понад 200 ілюстрацій). Визнання прийшло у написанні ікон, що пов’язані з відродженням особливостей національно-релігійних традицій українського народу.

Крім цього, ще 3 мешканці Олександрійщини отримали почесні відзнаки від українського  народу. І.Баранов, директор училища культури став "Заслуженим працівником культури України", Д.Васільєв - відзначений відзнакою "Заслужений працівник сільського  господарства України", головний агроном групи компаній ТОВ "УкрАгроКом"  та директор Олександрійського політехнічного  коледжу  Л.Савченко також удостоїлась звання "Заслуженого працівника освіти".

Фоторяд

І.Мельник  

Просмотров: 1595 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]