Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
01:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 20 » Заслужена феєрична перемога
23:44
Заслужена феєрична перемога

 

Безперечно, що це був один із найкращих матчів ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ в якому «Олександрія» продемонструвала феєрично таранну гру, що увінчалась  розгромом львівських «Карпат» - команди, котра  перед звітним поєдинком займала  7- му сходинку турнірній таблиці. Бойова нічия з «Зорею»,  а поразка нашої команди від «Динамо» в попередньому турі поставила перед тренерським штабом завдання відстояти честь, гідність і справжність  «Олександрії».

В.Шаран прийняв джокерське рішення – виставив  в нападі відразу двох форвардів: цетнрхавбека Коломойця, а  по лівому  флангу Пономаря.  Відразу такий маневр з боку тренера мав принести успіх вже на  2-й хв. поєдинку, коли Сухоцький, підключившись до атаки, пробив з вигідної позиції вище воріт.  Це був перший сигнал супернику, щоб він не дрімав. До 20-ої хв. олександрійці  розхитували ситуацію на полі на свою користь. Вони повністю заволоділи  ігровою, територіальною та позиційною грою. Всі контрвипади, які намагалися створити  гості, зупинялися в центрі поля, бо всі вільні зони були  перекриті для будь-яких маневрів, якими добре вміють користуватися Ксьонз, Карноза, Кожанов, але  вони були наглухо закриті нашими гравцями.  І леви не встояли. На 20-й хв. після виконання стандартного – штрафного у виконанні  Грицука, від стійки м`яч  відлітає під другий удар – третій у виконанні Пономаря став влучним – 1:0. Ура! «Олександрія»  повела в рахунку. Громоголосно аплодує публіка на трибунах.  Окрилені  успіхом тиснуть наші «Карпати» до їх воріт.  На 35-й хв. пробиває Голенков, а вже на 38-й хв. Грицук проходить правим флангом з гострого  кута навішує  на Мягкова –  удар останнього вище воріт. Прицілюються підопічні Шарана, наводять різкість на ворота Мисака.  В кінці першого тайму Коломоєць мав нагоду збільшити рахунок, коли виходив  віч -на-віч з правого флангу, але Мисак таки зреагував на цей удар.

 Друга  половина матчу принесла майже трьом з половиною тисячам глядацької аудиторії  ще більшу насолоду від чудової, змістовної, комбінаційної, атакувально таранної гри олександрійців. Бо вже на 52-й хв.  Грицук отримав чудовий пас від Мягкова і з гострого  кута подвоює рахунок у грі, а через дві хвилини, не давши оговтатись супернику, Пономар записує на свій рахунок  і другий м’яч- дубль  у ворота львів`ян. 3:0 – трибуни ревуть від радості і задоволення. Оце так голи, о це так гра!  Міг Пономар забити і третій м’яч, та Мисаку  вдалося  парирувати третій прицільний удар нашого нападника.

Гостей  вистачило лише на один гол. Вийшовши на заміну Страшкевичу вдається віднайти шпаринку в нашому захисті і обіграти Леванідова. Це сталося на 64- й хв.  Шаран вгадує з заміною. Джокер Банада виходить на поле на 70-й хв., а вже через три хвилини доводить рахунок до непристойного  для наших гостей – 4: 1 на користь  олександрійців. Після виконання стандартного Сухоцьким, першим на вістрі атаки був Банада, який  вміло пробив головою.

До завершення матчу «Олександрія»  могла ще двічі збільшити рахунок. У першому випадку  Коломоєць не зміг обіграти кіпера гостей, поціливши в гравця, а в іншому пробив мимо цілі.

Для олександрійської вдячної  публіки  була поставлена прекрасна феєрична гра, поставлена на найвищому режисерському таланті керманича «Олександрії В.Шарана. Це був його бенефіс з нагоди 45- річного ювілею  та 150- ювілейного матчу представляючи «Олександрію».

Звучали  вітальні слова на адресу гравців, тренерів. «С.Кузьменко - кращий»! Це і є  та мить  футбольного щастя, яке сьогодні розділили спільно  всі, хто прийшов  на цей поєдинок.  Це була гра титанів, таланту зіграності, колективізму, футбольної боротьби, сили волі, азарту, вишуканості  і видовища.

 Прес - конференція

І.Йовічевіч, хорватський тренер «Карпат»:

-«Олександрія» потужно відіграла весь матч. Виграла всі єдиноборства, центр, боротьбу, позиції, всю фазу атак. Ми зробили багато помилок.  В «Олександрії» вийшло все, що вона запланувала на цю гру. Не витримали психологічний тиск, хоча  фізично готові були до боротьби. Гра не вийшла в нас. На полі була паніка і неспокій серед моїх гравців.  Третій гол надломив їх. Не зіграли Ксьонз, Кожанов, Гітченко… Не зуміли зіграти в той футбол, який практикуємо…У перерві не "достукався" до гравців... «Олександрія»  справедливо сьогодні перемогла. Вітаю з перемогою. У вашої  команди чудові умови:  криті стадіони,  поле зі штучним покриттям... Створені всі умови для розвитку футболу.

 А ще тренер  підтвердив думку, що червоно -чорна форма не фартова. Жодного разу вона не принесла успіху  «Карпатам»… 

В.Шаран, головний  тренер «Олександрії»:

- Безумовно, що багато позитивних емоцій переповнює серце. Дуже вдячний хлопцям, що зробили такий хороший подарунок С.Старенькому і мені.  Перемогти «Карпати»  для мене було принципово це зробити. Нас прорвало – забили 4 м`ячі. Правильно зіграли, компактно віддавали всі сили на перемогу. Стосовно Давіда Таргамадзе, то він набирає футбольну форму. Думаю, що на Кубку зіграє. І Козак після  травми, дали можливість пограти.  Ми зіграли в два нападники.  Пономар, свого часу, в «УкрАгроКомі» грав лівого  нападника. Тому підійшли дещо нестандартно. Коломоєць в центрі, а Пономар по правому флангу дуже вдало атакував, з`являючись у вигідних позиціях, які принесли йому успіх.       

Успіх приходить тоді, коли є праця, натхнення, коли є відповідальність перед собою та глядацькою аудиторією, перед керівництвом клубу, яке не шкодує часу і матеріальних витрат, щоб приносити насолоду  від перемог.  У цьому сила і талант гравця, у цьому буде хороше продовження і надалі. Подібні перемоги окриляють, заряджають на хороший святковий настрій. Дають  людям віру і надію на майбутні перемоги...   

Після 8- го туру "Олександрія" змінила 11- те місце в турнірній таблиці  на 9-те, що вселяє надію і добрі сподівання  на застовбування цього показника на постійній  основі.

ФК «Олександрія» - «Карпати» (Львів) – 4:1 (1:0)

20.09.15р., 17.00, КСК «Ніка», 3488 глядачів, +27C, поле 5

Суддя в полі: В.Романов (Дніпропетровськ).

Асистенти арбітра: А.Шамека (Маріуполь), Є.Данильченко (Луганськ).

4-й арбітр: І.Пасхал (Херсон).

Спостерігач арбітражу : О.Зубарєв (Слов’янськ).

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Микицей, Мягков, Пономар (Козак, 76), Запорожан, к/к, Голенков, Грицук (Банада, 70), Шендрік (Імереков, 25), Коломоєць, Басов.

Запасні:  Рудик, Таргамадзе, Чорній, Чеботаєв.

Гол.тренер:  В.Шаран.

«Карпати»: Мисак, Мірошніченко, Гітченко – к/к, Пластун, Кравець, Кльоц (Костевич, 54), Голодюк (Даушвілі, 41), Ксьонз, Чачуа (Страшкевич, 46), Карноза, Кожанов.

Запасні: Мозіль, Новотрясов, Гуцуляк.

Гол.тренер: І.Йовічевіч

Попередження: А.Голенков, 10, – М.Даушвілі, 45+4, В.Кравець, 67, В.Страшкевич, 87

Голи: В.Пономар, 20, 54, В.Грицук, 52, Є.Банада, 73, – В.Страшкевич, 64.

І.Мельник                          

Просмотров: 1260 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]