Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
17:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 23 » Запорожан забиває запорожанам
11:27
Запорожан забиває запорожанам

Недільний  поєдинок  15-го туру УПЛ, що відбувся в Запоріжжі на чудовому, затишному та компактному  стадіоні «Славутич- Арена» приніс першу  виїзну перемогу підопічних В.Шарана в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

Підтримували команду біля сотні палких олександрійських уболівальників проти  кількох сотень запорожців. Безумовно, що невдалий виступ «Металурга» не приваблює уболівальників. Напередодні  під час матчу «Шахтар» - «Волинь» на «Славутич-Арену»  прийшло 5200 глядачів, де більшість була за фанатами донецької команди. Дивно, що мешканці Запоріжжя проявляють таку пасивність до футбольних баталій…

Стадіон справді вразив олександрійців своїм архітектурним стилем, зручністю місць, що максимально наближені до футбольного поля,  велике табло,  на якому можна було бачити час, температуру повітря, заміни…

Перший тайм розпочався з атак гостей. Та як кажуть, не все спочатку вдавалося в наших гравців.  Кілька перспективних атак були змарновані неточністю останнього гольовому пасу. Голенков на 5-й хв.. вдало прострелив з лівого флангу, але ніхто з наших гравців не замкнув цю подачу. А вже 8-й хв. Грицук навішує з правого флангу на дальню стійку, але Таргамадзе не встигає приборкати м’яча.  На 13-й хв. Сухоцький, а згодом і Таргамадзе своїми флангами атакують, але ні Голенков, ні Пономар не встигають на добиванні. Найбільш гострими  моментами першого тайму стали 4 моменти:  потужний удар Сухоцького зі штрафної суперника на 22-й хв., коли  м’яч пролетів над поперечиною;  Грицука – на 37-й хв., який пробивав з близької відстані у дальній кут воріт Бабійчука, м’яч відскочив від землі і голкіперу довелось проявити майстерність, щоб м’яч не влетів у ворота;  на 43-й хвилині Таргамадзе вивів на стовідсоткову ударну гольову позицію Мягкова, але  удар останнього пройшовся поряд з дальньою стійкою та 40- а хв., і знову Таргамадзе виконав блискавичну передачу на дальню стійку воріт суперника, як Голенков  умудрився з метра не влучити у ворота, дивно і сумно.

  Другий тайм розпочався з виконання коригувань тренерів. Для Чанцева: «не бійтеся, грайте, у вас все вийде». У Шарана:  «хлопці - це не гра, чекаю результату».  Краще почули свого тренера олександрійці, котрі на кілька контратак гостей таки змогли переламати гру – взяти повністю ініціативу в свої руки.  Бо вже на 55-й хв. рахунок мав бутив відкритим, але знову філігранний простріл Таргамадзе на Голенкова, котрий знаходився в незручному  положенні – відкинув м’яч під удар  Грицуку, але у Василя з 11-ти метрів влучного удару не вийшло.  На 60-й хв. Таргамадзе виконував штрафний, але м’яч летить вище поперечини. Напруга біля воріт суперника привела до того, що на 74-й хв., вони помиляються – грають рукою в своїй штрафній – Іздебський став привідником голу. Грисьо вказав на 11-ву відмітку. Запорожан чітко реалізував пенальті – 0:1. «Олександрія» попереду!

Добре в гру вступили Чорній, який Таргамадзе, Козак – Голенкова, Грицука -  Коломоєць. На 80-й хв. уболівальники побачили і другий забитий м’яч у ворота «Металурга».  Атака олександрійців парвим флангом, коли Микицей  вдало пасує на Коломойця, т ой  пробив в напрямку воріт , бо голкіпер вже вийшов з воріт. М`яч котився по лінії воріт , але Іздебський вдруге помиляється – м`яч від його  ноги перетнув лінію воріт – 0:2 – гості подвоюють рахунок.

Забила «Олександрія» і третій м’яч, на 85-й хв., але суддя відмінив взяття воріт - вказав на те, що м’яч вийшов за межі поля. Могли забити ще до кінця гри, але удари Коломойця та Козака, або були неточними, або голкіпер їх парирував. Хронометраж небезпечних моментів цієї гри вистачить на кілька матчів наперед.  

Свисток арбітра в полі констатував перемогу «Олександрії», що дозволила городянам  повернути 8-му сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Маючи в активі першу перемогу на виїзді і четверту в ЛІГА- ПАРІ-МАТЧ УПЛ.   

 Уболівальники повертаючись з перемогою, були в хорошому настрої, бо футбольний уїкенд виявився успішним, радісним і результативним для "Олександрії" та чисельної когорти уболівальників. Побачили Дніпрогес, о.Хортиця...

 

Просмотров: 1822 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]