Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
00:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 22 » Запалали свічки пам`яті
14:30
Запалали свічки пам`яті

  21 листопада -  День Гідності  та Свободи. Цього дня олександрійці вшанували  3-тю річницю Революції Гідності. На 19.00 на пл. Соборній зібралися біля сотні активістів, учасників Революції Гідності – 2013, щоб вкотре згадати ті дні, коли змінилася влада в державі.  Імпровізовано запалені свічки уособлювали герб України, як символ вічного вогню свободи. Ведуча оголосила, що 21 листопада завжди залишиться в пам`яті нашого народу, який  приніс кардинальні зміни в політичному устрої України, що цей день дав країні  нових героїв, які віддали  своє життя заради майбутнього.

   У заходах прийняв  участь заступник голови КОДА, депутат  міської ради А.О.Коломійцев, депутати від «Солідарності» ( І.Баранов, В.Заріцький, С.Ракута),  від «Укропу» - С.Мельник, від «Самопомічі» - Є.Моцний, В.Матвієнко), волонтери, учасники  АТО,  члени «Азову» та мешканці Олександрії.

Не дивлячись, що не так багато прийшло відзначити цю дату, один із активістів Майдану зауважив, що для Олександрії це добре, бо прийшли ті, хто пройшов горнило Революції Гідності, що городяни вклали свій вклад у зміну влади в державі від якої чекають кращих змін заради добробуту людей.  

ФОТОРЯД

О.Оскар       

 

 

Просмотров: 1032 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]