Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 7 » Замінували міжрайонний Олександрійський суд?
07:48
Замінували міжрайонний Олександрійський суд?

Близько 15. 00, проїджаючи вул. Калініна був зупинений працівником державтоінспекції,  який попередив, що проїзд вул. Першотравневою в напрямку міської лікарні заборонено.  

Як стало відомо, близько 13.15 невідомий зловмисник зателефонував на номер  чергової частини міськвідділу міліції і повідомив, що приміщення міжрайонного суду заміновано. У приміщенні знаходилось кілька десятків працівників  суду. За якусь хвилину всі вони були на подвір’ї. А за кілька хвилин доступ до приміщення  по периметру було заблоковано  - приміщення суду було огороджено стрічкою. Підтяглися працівники міліції, служби МНС, медичної  допомоги. Через півтори години до м.Олександрія прибула група кінологів з собаками – міношукачами. Зайшовши через бокові двері суду, через які  заводять злочинців, було обстежено всі кімнати суду, подвір`я та казначейства.  Вже о 16. 15 роботу було закінчено.

Зі  слів т.в.о.начальника міськвідділу О.Коцара стало відомо, що вибухового пристрою в приміщенні будівлі не було знайдено. Проти зловмисника, котрий паралізував роботу міжрайонного суду, відкрито досудове  кримінальне провадження.

 Чи вдасться віднайти злочинця і дізнатися з якою метою, саме цього дня він зірвав роботу суду, невідомо.  Ходять чутки, що повинно було відбутися гучне судове засідання… Сьогодні вчинити подібне легко, щоденно ми чуємо  про це.  Дуже просто придбати  мобільний телефон з рук за 100 грн та сім-карту за 10 грн, здійснити один дзвінок, щоб потім заховати кінці у воду – у прямому розумінні слова – викинути в річку. Що ж це було насправді: витівки  хулігана  чи спланована  акція? Слідчі  повинні дати відповіді на ці запитання. 

І.Мельник  

 

Просмотров: 1413 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]