Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
00:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 19 » За відвагу і мужність
18:41
За відвагу і мужність

 Сьогодні, 19 грудня, о 10. 00  в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня української міліції. У затишному залі Палацу  зібрався особовий  склад Олександрійського міського відділу (крім тих, хто несе службу по охороні громадського порядку в місті, - авт.). З вітальним словом до міліціонерів та ветеранів внутрішніх органів звернувся начальник міськвідділу, підполковник  міліції Сергій  Дьяченко:

 - Сьогоднішні урочистості проходять за складної ситуації в державі. Тому, велика праця та відповідальність покладена на працівників  органів внутрішніх справ – забезпечення громадського порядку, охорону безпеки життя мешканців Олександрії.  Знаю, що особовий склад нашого міськвідділу працює над зменшенням злочинності. Сьогодні наказом міністра внутрішніх справ України нагороджуються ряд працівників  міліції, котрі знаходяться на службі понад 20 років – медаллю  «20 років сумлінної служби». Надзвичайна сьогодні подія і для учасників АТО.  Медаллю «За відвагу та мужність»  нагороджуються працівники міського відділу, які перебували у відрядженні та несли  службу на сході нашої країни  в  зоні проведення антитерористичної  операції: старший оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків кримінальної міліції,  майор О.Березан, оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків кримінальної міліції, майор С.Пишний,  оперуповноважений   сектору карного розшуку кримінальної міліції, молодший лейтенант (присвоєно) А.Радченко.  Інспектори патрульної  служби  взводу  патрульної служби:  Р.Трибельгорн (прапорщик),  О.Петрук (сержант міліції), В.Білик ( сержант),  Г.Лисенко ( старший сержант), В. Микита (старший сержант), В.Бєлов (сержант  міліції). Медаллю за « 20 років сумлінної служби» відзначено:  начальника  сектору інформаційно- аналітичного забезпечення, майора  міліції В.Шаповалова та інспектора  патрульної служби  взводу патрульної служби прапорщика міліції  О.Лигу.  Також відзнакою «Міліція України – безпека держави» народжено дільничним інспекторів  старшого лейтенанта Д.Романова та лейтенанта О.Тітарєва. А також присвоєно звання молодшого лейтента А.Радченку, інспектору сектору карного розшуку.     

 Від імені  міської влади та від міського голови С.Цапюка, керуючий справами  міськвиконкому В.Чеботарьов привітав особовий склад міськвідділу з їх професійним  святом, побажавши міліціянтам  міцного здоров`я, сили духу, мужності в боротьбі зі злочинцями, наголосивши про  особливість Олександрії та вручив ряду службовців Подяки від міської влади за сумлінну охорону правопорядку.

 Також  нагородами – іменними годинниками були відзначені ряд правоохоронців. Від  імені профспілкової організації виступив її голова, капітан міліції І. Ярошенко, який поздоровив кращих правоохоронців та ветеранів органів внутрішніх справ відзнаками МВСУ. Зокрема, секретар ради ветеранів міськвідділу Г. Донець отримав  медаль «За сприяння  правоохоронним органам», який від імені ветеранської організації привітав усіх правоохоронців з професійним  святом і вручив медаль «За відвагу та мужність» начальнику міськвідділу,  підполковнику міліції С.Дьяченку, для якого ця новина стала  гарною несподіванкою.

Вітали охоронців миру і спокою в місті начальник  ДВК міськрайонного управління юстиції В.Світановський. Від імені ФК «Олександрія», адміністрації , тренерського та командного  складу гравців виступив начальник служби безпеки клубу В.Шияненко, який побажав співробітникам міліції щасливої служби, побільше радісних моментів у житті, міськвідділ за плідну співпрацю по забезпеченню правопорядку під час проведення футбольних поєдинків за участю «Олександрії» та передав у подарунок футбольну атрибутику клубу.  

 А далі  прийшла черга вітати наших правоохоронців  від аматорів художньої самодіяльності  

міста. Юні танцівниці «Катрану» та «Перлини» привітали міліціянтів танцями, що сповідують мир і дружбу,світлість щасливого життя – дитинства, а народний танцювальний хореографічний  ансамбль «Віночок»  зі своїми яскравими запальними танцями на військову тематику та хітовим  «Гопаком»  зірвали хвилю аплодисментів щирої дяки за майстерність та довершеність виконання танців. Не залишилися байдужими правоохоронці і до вокалістів-солістів, котрі співали українські пісні патріотичного характеру, що сьогодні на слуху.

Завершилися урочистості, залишаючи затишний зал  міського Палацу, почув: «Як добре, що крім служби, є мить радості за колег, коли у день професійного свята ми ось так збираємося, щоб відволіктися від сьогодення…»

Вони заслужили цей День - своє свято. У наш бурхливий  надзвичайно тривожний час суспільно-політичних та економічних змін, роль і місце правоохоронців по забезпеченню охорони життя людей стали надзвичайно відповідальнішими, бо в першу чергу стали ризикованими для самих охоронців правопорядку. І нехай зі служби  вони додому завжди повертаються живими і здоровими.   

І.Мельник  

Просмотров: 1060 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]