Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
23:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 5 » За крок до перемоги
11:10
За крок до перемоги

ФК «Олександрія» - «Гірник» (Кривий Ріг) – 1:1 (1:0)

04.04.15р., 17.00, КСК «Ніка», 1500 глядачів, +6 С, поле 5

Головний арбітр: О. Павлюк (Київ).

Асистенти арбітра: О.Марчик, В.Куцев (обидва -Київ).

4-й арбітр: П.Чижевський (Київ).

Спостерігач арбітражу: А. Жосан (Херсон).

ФК «Олександрія»: Новак, Микицей, Босов, Шендрік, Сухоцький, Чепурненко (Степанюк, 77), Банада, Чорній (Бідловський,  57), Старенький (Голенков, 39), Грицук, к/к, Пономар (Коломоєць , 65).

Запасні: Леванідов, Імереков, Іващенко.

Гол.тренер: В.Шаран.

«Гірник»: Гурін, Солдат (Чередніченко, 89), Баєнко, Павлов, Буряк, Боровський, Ямполь (Гвоздевич, 60), Григорик, к/к, Прошенко (Рябов, 55), Сітало, Нудний (Чечеленко,82).

Запасні: Ганєв, Бринько, Бука.

Гол.тренер: Г.Приходько.

Попередення: Голенков, 54, Коломоєць, 90+3, - В.Павлов, 27, А.Прошенко,45+1.

Голи: Пономар, 45, - С.Нудний,61.

Матч втрачених надій і сподівань на перемогу, а вона так близько була. Хоча дебют матчу був за олександрійцями – вони на правах господаря з перших хвилин приперли «гірників» до їх половини поля. І все було б добре, якби не хибили з останнім ударом – м’яч летів мимо цілі. Не пішла грав в Старенького – його фланг явно програвав. Тому В.Шаран в кінці тайму замінив його Бідловським.  А  до цього  часу, здається, найбільше запам’ятався  на 23-й хв. потужний удар з дальньої відстані у виконанні Банади, але м’яч летить вище поперечини.  А вже за хвилину Чорній з розвороту  пробиває, але голкіпер  на місці. І знову Чорній за хвилину,  який дуже вміло і в потрібний час підключався до атак, пробиває низом, та знову  воротар рятує свої ворота. Треба сказати, що завдячуючи майстерним діям криворізького голкіпера, ворота гостей були надійно захищені. Та, як сказав фахівець, тренер з футболу  А.Нор, який був поруч, - гол назріває. Так і сталося, що 45-й хв. Грицук навісив у штрафну зону гостей, де першим на м’ячі був Пономар,  мікронним дотиком голови переправляє м’яч у ворота «Гірника» - 1:0.

Здавалося, що по перерві олександрійці підуть на закріплення успіху. Були для цього ряд моментів. Спочатку  Микицей, а далі  Чепурненко схибили, а в гостей відбулися зміни, які на 61-й хв. принесли їм успіх. Провал у захисті правого флангу – простріл і першим на м’ячі був Нудний – 1:1. Новака залишили наодинці з нападником гостей.

Гвоздевич, який вийшов на заміну ( до речі, свого часу грав  за МФК «Олександрія», - авт.) на 69-й хв. міг засмутити  нашу команду, коли після його потужного удару Новак відбиває м’яч, витягуючи його з-під поперечини, а відбулося це при помилці Бідловського, якого Гвоздевич зумів  обіграти в єдиноборстві.

Рахунок міг змінитися на нашу користь вже на 80-й хв., коли  капітан команди Грицук з вигідного  положення пробивав  головою, але голкіпер вчасно зреагував. І Коломоєць міг вивести команду вперед, але захисник гостей в останню мить ліквідував загрозу – відбив м’яча з лінії воріт. Були моменти, але не було результату. Були моменти і в суперника.

У складі «Гірника» сьогодні на полі грали  екс-гравці «Олександрії» Б.Боровський та І.Чередніченко.  

Прес- конференція

Г.Приходько, гол. тр. «Гірника»:

- Складна для нас гра. У другому таймі забили. «Олександрія» грала з перевагою. Команда рівня Прем`єр-ліги. Гра  важка, в’язка, але вистояли.  Краще провели другий тайм, бо змогли забити.

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

- Всі емоції виплеснув в роздягальні. Не можна такі матчі грати на нічию. Як завжди, нас підводить реалізація гольових моментів. Суперник грав на контратаках з довгими передачами на Сітало, але наші гравці в центрі справилися. Погано зіграли фланги. У мене були претензії. Дещо не вгадав зі складом – з правим захисником.  Не можна так грати, щоб Боровський, вихованець олександрійського футболу, вільно проходив до нашої штрафної.  У цьому випадку  треба робити дрібні фоли. А втім, хлопці «билися»  за кожен м’яч. Забий другий гол, то виграли б…  Нічого страшного не сталося. Це футбол. Я впевнений, що вийдемо до Прем`єр- ліги.


Вчорашній нічийний поєдинок змістив "Олександрію"  на другу сходинку в турнірній таблиці. Будемо надіятися і вірити, що команда не підведе  в матчі - запасі  проти "Динамо-2", що відбудеться  9 квітня на КСК "Ніка", і поверне  своє законне перше місце.

І.Мельник

Просмотров: 1093 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]