Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
09:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 7 » За 7- ою перемогою разом!
22:34
За 7- ою перемогою разом!

В суботу на нас чекає цікавий матч команди «Нафтовик-Укрнафта» з 34- річним   футбольним стажем (та досвідом) проти олександрійської команди в якої стаж становить 24 роки. Охтирчани першими примірилися і виступали в ПЛ, згодом «Поліграфтехніка» також пройшла цей шлях. Дуже багато спільного: стабільні команди, сторожили ліги, завжди серед чільної п’ятірки лідерів здебільшого, дуже багато гравців, що виступали в обох клубах, представляють районні центри з невеликою кількістю населення.  Майже протягом 20 років «Нафтовик» завжди був грозою для олександрійців.  Ну посудіть  самі: з 28 матчів зіграних за всі часи, олександрійці здобули перемоги лише в 6 поєдинках,  12- програли, і  в 10 – «розійшлися миром».

Правда, за останні кілька років ми чи не вперше здобули перемогу в гостях. Кілька перемог вдома. Роки беруть своє – краще граємо. так і в подальшому нехай буде.

Суботній поєдинок – це важка хода для гостей, а  тим більше для господарів. Одні – не мають жодного очка в активі, інші – максимум. Головне не «загорітися зірочкою», бо підопічні Колесника будуть «рвати під собою землю», щоб  відібрати очки в «Олександрії» . У команді  грає екс-гравець «УкрАгроКому» С.Шестаков.

Розсудять цей матч одесити на чолі  з В.Саїком. Матч розпочнеться о 19. 00. Наша команда чекає спекотної підтримки уболівальників. Треба і цього разу здобути максимум очок, щоб перед черговим домашнім поєдинком з  ПФК «Суми» відчувати себе справжнім лідером напередодні  ¼  першого кола.

Прийдіть і підтримайте нашу команду, яка прагне  тільки перемагати!   

 Іван Мельник

Просмотров: 419 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]