Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
04:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 13 » З виїзду - без очок
23:52
З виїзду - без очок
   Невдача в протистоянні з тернопільською  "Нивою" відкинула головіківчан на 13-е місце в турнірній таблиці першолігівської першості. А вже 19- го жовтня треба буде приймати вдома ФК"Полтава", котрий має в своєму активі 20 залікових очок і 6-е місце в таблиці першості.
Матч у Тернополі на перших хвилинах був фаворним для олександрійців - вони мали кілька гострих  контратак, в одній з яких Левченко мав забивати, коли на нього був відбитий мяч, але його удар прийшовся поза межі рамки воріт тернопільчан. Господарі  своїм гольовим шасном скористалися на 33-й хвилині, коли влучно поцілив у ворота Науменка футболіст  "Ниви"  Яневіч,  відкривши рахунок у матчі. Це гостей не засмутило - вони побігли. Набігали до кінця матчу гравці обох команд 8 жовтих карточок, що характеризує гру як підвищеної грубої поведінки на полі.
    У другому таймі, на 66-й хв. після порушення правил гри було призначено пенальті в наші ворота. Колишній гравець ПФК  "Олександрія"  Ігор Мельник  скористався своїм шансом - подвоїв рахунок у поєдинку на користь господарів.  
  Втрата очок молодої команди  не повинна засмутити гравців. У протистоянні  з ФК" Полтавою" підопічні Ю.Гури прикладуть максимум зусиль, щоб  повернути собі чільне місце  в десятці. І це під силу украгрокомівцям. Мають  для цього і підтримку  вболівальників і розуміння важливості результату.
Можливо, не все було враховано після поразки в недавньому протистоянні команд, коли наші земляки поступилися з раухнком 0:3 в кубковому поєдинку в Тернополі. 
 Треба набирати обертів - забивати, вигравати, щоб застовбичити собі чільне місце  в першій лізі.
І.Мельник      
Просмотров: 473 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]