Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
15:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Декабрь » 26 » З повагою до юних футболістів
01:32
З повагою до юних футболістів

   25 грудня народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів у ВРУ Сергій Кузьменко, президент ПФК «Олександрія» привітав юних футболістів  дитячо-юнацької футбольної школи "Олександрія- Аметист" з наступаючими новорічними та різдвяними святами. У гостини до ПФК «Олександрія» прийшли її найменші вихованці, а це  близько 200  юних футболістів. Особисто потиснув руку-вітання кожному вихованцю футбольної школи, звертаючись до юних спортсменів Сергій Анатолійович, сказав:

-       - -  Хочу привітати юних футболістів, тренерів, батьків та гостей з наступаючими  новорічними та різдвяними святами. Дитячо-юнацьку школу «Олександрія-Аметист» дуже добре знають в країні. Вона дала дорогу у великий футбол багатьом її  вихованцям: А.Полярус, О.Антонов,  А.Гаркуша, Б.Бичков, О.Гуськов – усі ПФК «Олександрія»; Б.Боровський – ПФК «УкрАгроКом»; М.Задерака – «Металург» (Донецьк).  Ви набуваєте ази футбольної майстерності, щоб у подальшому стати майстрами футболу. Не всі оберуть цей шлях. Хтось стане аграрієм, лікарем чи вчителем, але ті, хто  залишаться у футбол, можуть реалізувати свій футбольний талант  в ПФК «Олександрія», щоб здійснилися мрії. Бажаю вам здоров`я, щастя, щоб ви завжди були в доброму гуморі, та  завжди були слухняними.



 


 



Від імені гравців ПФК «Олександрія», які залишили свої  автографи  на футбольному м’ячі, президент клубу вручив дарунок керівнику школи І.Костирі, після чого відбулося свято казки з дідом Морозом І Снігурочкою,конкурсами, іграми, солодощами. Це свято надовго запам’ятається юним футболістам ще й тим, що вони були учасниками домашнього  художнього завдання «ПФК  «Олександрія» і Новий рік». Понад сотню робіт було представлено на святі.  Ініціатором подібних заходів, що будуть  мати місце до Нового року, став наш народний обранець С.А.Кузьменко.

Іван Мельник
Просмотров: 434 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]