Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
09:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 11 » Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
21:08
Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні в  Олександрійському  міськвідділі  управління МВС України в Кіровоградській області за участю його начальника  підполковника міліції С.Ю.Дьяченка відбувся прийом членів ветеранської організації Олександрійського міського відділу  управління  МВС України в Кіровоградській області, учасників ліквідації  наслідків аварії на ЧАЕС.

Від імені керівництва Олександрійського відділу УМВС  України в Кіровоградській області вітаю вас  з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
- 1986-й рк. Квітневий трагічний день в житті українського народу, що став важким випробуванням. Цей день згуртував народ, об`єднав людей не лише громадським обов`язком, а й совістю, героїзмом  та  мужністю, в ім`я збереження життя на землі.  У нерівну боротьбу з ядерною катастрофою вступили тисячі працівників органів внутрішніх справ, серед яких були і працівники Олександрійського  міськвідділу. Сьогодні тут знаходяться пенсіонери,  ветерани ОВС України, які були першими  добровольцями першого зведеного  загону  Кіровоградської міліції в зоні ЧАЕС під керівництвом начальника  відділу кадрів  УМВС  в Кіровоградській області, полковника міліції В.П.Кришевича. Низький  уклін і шана вам, ліквідаторам, хто, не шкодуючи власних сил і здоров`я, зробив гідний внесок у подоланні наслідків глобальної трагедії світового масштабу, - відмітив С.Дьяченко. 

За вірність присязі, мужність і героїзм, за самопожертву заради захисту  людства від руйнівного впливу екологічної катастрофи на ЧАЕС, пам’ятну  медаль "Слава ветеранам ОВС України"  вручено  учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС , молодшому лейтенанту  міліції у відставці Анатолію Козубенку;  медаль «Міліція України – безпека держави»  вручена капітану у відставці, чорнобильцю Віталію Димшевському;   медаль «Пам'ять Чорнобиля»  вручена чорнобильцям лейтенанту у відставці Олександру Гнойовому,  полковнику у відставці  Олександру Ковалю  та підполковнику міліції у відставці  Олександру Самойленку. Почесна відзнака – медаль «За героїзм і мужність»  вручена  учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, підполковнику міліції у відставці  Анатолію Шумейку.

  Від імені ветеранів виступив голова Олександрійської організації ветеранів  МВС України в  Кіровоградській області. Підполковник міліції у відставці Сергій Семашко  наголосив, що приклад сьогоднішніх ветеранів міліції служить гарним прикладом для молодого покоління  працівників внутрішніх органів Олександрії.

Від імені профспілкового комітету міськвідділу  свої привітання  виказав начальник сектору  кадрового забезпечення  Олександрійського УМВС України в Кіровоградській області,  капітан міліції  Іван Ярошенко.     
 Після урочистої частини - за традицією  ветерани квітами  вшанували  пам'ять генерала внутрішньої служби, нашого земляка Юрія Кравченка.
 

І.Мельник

Просмотров: 681 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]